2777
2789
عنوان

بازی راستشو بگووو

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 45 پست
بپرس

بچه داری شدی دوس داری دختر بشه یا پسر ؟چرا؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس

پول یا عشق واقعی؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه داری شدی دوس داری دختر بشه یا پسر ؟چرا؟

نه بچه ندارم الان😂

قبلا پسر دوست داشتم ولی الان دختر چون بتونم موهاش خرگوشی ببندم با کش موهای کیوت لباسای صورتی🥲تنها دلیلش همینه😂

چرا از من نپرسیدی

دوس داشتی جای کدوم یکی از پرنسسای دیزنی باشی؟چرا؟

پول یا عشق واقعی؟

عشق

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عشق

پول خیلی خیلی زیاداااا ازونا که خدمتکار داشتی؟😅

پول خیلی خیلی زیاداااا ازونا که خدمتکار داشتی؟😅

اصلا از این سبک زندگی خوشم نمیاد😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

راستشو میگم

سه تا آرزوت تو زندگی؟؟

بپرسین😛

کسی بوده تو زندگیت حالا بزرگ تر از خودت یا کوچیک تر با خودت بگی کاش من جاش بودم؟؟یا نه؟؟