2821
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 60 پست

خوش بحالت خواهر .منمادر شوهرم خطو نشون میکشه واسم میگه چرا دعوتم نمیکنی چرا کلا خانواده رو دعوت نمیکنی 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما رو دوست دارن که میخوان بیشتر ببیننتون 

این انتخاب شماست که بری یا نری ولی بهتره که ملایم تر مطرحش کنی 

لزومی نداره با صراحت باعث رنجش دیگران بشیم با انعطاف روش خودتونو اجرا کنین

حال متکلم از کلامش پیداست
آره راست میگه ما که جمعه هامون الان شده هرچی اونا بگن تازه به شوهرمم طرف اوناس     &nbs ...

بنظرم الان اولشه  هر جور عادت بده همونجوری ادامه پیدا میکنه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

تاپیکتو ترک میکنم.ولی اول فکر کردم مشکل اخلاقی دارید با مادروشوهر.ولی متاسفانه چیز پیش پا افتاده رو برا خودت بزرگ کردی.فکر کنم در مورد چیرای دیگه چیکار میکنی؟ادم با گذشتی نیستی.فکر کن  مادر خودته

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

فک کنم همه اینجوری باشن

مابااینکه هرهفته میریم خونشون وگاهی هفته ای دوبار,بازم مادرشوهرم ب من تیکه میندازه که توپسرموازم جداکردی ایشالاپسرت بره آمریکا

تازه مادرشوهرمنم چهارتاپسرداره همشونم خونه هاشون بغل خونه مادرشوهرم ایناس بجزما

نمیدونم دردش چیه 

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
یکمم خودتو بزار جای اونا.تک فرزند.گناه دارن تنها شدن.مگه پدر مادر چقدر بالای سر ادمن؟بعدش یه عمر بری ...

ببخشید خانومی اگه اینجوره زن نمیگرفتن براش اصلا کسی حق نداره کسی ومجبور به انجام کاری کنه بعدشم عمر دست خداست انشالله که این پدرومادر بزرگوار صدها سال زنده باشن اونوقت تکلیف این بنده خدا چیه که شما میگی بعدازاونا برید زندگی کنید وقتی داره اذیت میشه دیگه تعارف نباید بکنه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
ببخشید خانومی اگه اینجوره زن نمیگرفتن براش اصلا کسی حق نداره کسی ومجبور به انجام کاری کنه بعدشم عمر ...

هر کار دوست داره بکنه.مگه تاپیک نزده هر کی نظرشو بگه؟یا دوس دارید همه بیان بگن اره حق دیگه با تو؟خب منم نظرمو گفتم.میگم چیز مهمی نیسنیست.قدر لحظه های زندگیتو بدون ..خوش باش.همین

من میگم در حین احترام استقلالتو حفظ کن..

حالا هفته ای یه بار بشه دو بار.یا یکم بیشتر سر بزنن.از. استقلالشون کم میشه؟؟؟؟بخدا که برکت میاد تو زندگیت

اَااااااه،منم همین مشکلو دارم ولی الان تو یه سری مسائل که مخالفت کردم یه کم بهتر شده وضعیت ولی همچنا ...

دقیقا هر چقدر کوتاه بیای بدتر میشه،هرچقدر سفت و سخت میگیریم بهتر میشن،منم اول کوتاه میومدم دیگه شوهرم داشت سوارم میشد الان خیلی زیر بار نمیرم بهتر شده

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
فک کنم همه اینجوری باشن مابااینکه هرهفته میریم خونشون وگاهی هفته ای دوبار,بازم مادرشوهرم ب من تیکه ...

حالا ما هر هفته دو بار میریم شوهرم میگه منو از خانوادم جدا کردی.... منم گفتم چرا ازدواج کردی میچسبیدی بهشون تا ابد