2821
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 60 پست
تاپیکتو ترک میکنم.ولی اول فکر کردم مشکل اخلاقی دارید با مادروشوهر.ولی متاسفانه چیز پیش پا افتاده رو ...

من مادر خودمم باشه دوست ندارم هر لحظه خونش تلپ باشم ،هفته ای یبار سر میزنیم که شوهرم فکر نکنه فقط خودش پدر مادر داره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا هر چقدر کوتاه بیای بدتر میشه،هرچقدر سفت و سخت میگیریم بهتر میشن،منم اول کوتاه میومدم دیگه شوهر ...

آفرین.دقیقا همینه.

نمیدونم چرا تا مخالفت نکنی خودشون نمیفهمن.حتما باید آدم یه چیزی بگه تا ول کنن.تازه ولم نمیکنن یه خورده کوتاه میان.

منم شوهرم تک پسره و تازه تو یه ساختمونیم.کلا یه روز نیست که مادر شوهرم ازمون بیخبر باشه.هر جا هم میریم دنبالمون میاد.کلا از بیخبر بودن و دنبالمون نیومدن ما عذاب میکشه.این کارش خیلی رو مخمه

عزیزم به این مقدار راضی نیستن کل وقت آزادمونا میخوان.

نکن اینکارو هیچ جوره زیر بار نرو،چون با رفت و آمد بیشتر بیشتر تو زندگیتونم دخالت میکنن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
حالا هفته ای یه بار بشه دو بار.یا یکم بیشتر سر بزنن.از. استقلالشون کم میشه؟؟؟؟بخدا که برکت میاد تو ز ...

اصلا به یه بار دو بار نیست..شما ظاهر قضیه رو میبینید.وگرنه یه بار و دوبار هیچ اهمیتی نداره به این ربط داره که حد ها حفظ بشه.هر چی که از حد بگذره بده..همیشه ادم باید حد وسط رو نگه داره.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
حالا ما هر هفته دو بار میریم شوهرم میگه منو از خانوادم جدا کردی.... منم گفتم چرا ازدواج کردی میچسبید ...

ولش کن بذارهروقت دوست داره بره

حالامن به شوهرم میگه روزی صددفعه دوست داشتی بروولی من همون هفته ای یبارمیام نمیپونم چرابدون من نمیره همش میخوادهرمهمونی ای میره وردلش باشم😒

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
آفرین.دقیقا همینه. نمیدونم چرا تا مخالفت نکنی خودشون نمیفهمن.حتما باید آدم یه چیزی بگه تا ول کنن.تا ...

شوهر منم الان غر میزنه هر سری که چرا کم میریم چرا منو بریدی،با اینکه دو بار در هفته نصف روز میریم قانع نیست دویت داره شبا هم بمونیم ولی با خودم میگم انقدر غر بزنه تا خسته بشه

ولش کن بذارهروقت دوست داره بره حالامن به شوهرم میگه روزی صددفعه دوست داشتی بروولی من همون هفته ای ی ...

شوهر منم همینه میگم خیلی دوست داری خودت برو ،میگه تنها نمیرم،میگم خوب دیگه مشکل خودته

شوهر منم الان غر میزنه هر سری که چرا کم میریم چرا منو بریدی،با اینکه دو بار در هفته نصف روز میریم قا ...

بابا بذار غر بزنه.مادر شوهرم بعضی وقتا مثلا به شوخی میگه ما دو نفریم شمام دو نفر ولی چهارتا قابلمه رو اجاق گازه😕

منظورش اینه یکی شیم که کلا زیر نظرش باشیم ولی عمرااااااا

مادر شوهر منم اینجوره جاریم نزدیکشه باید مدام خونه هم باشن انگار جاریم نوکرشه ولی من زیاد نمیرم کلی ...

ببخشید دوست عزیز ولی اصلا اینکه میگین انگار جاریم نوکرش هست حرف درستی نیست...شما مطمئن نباشید کارتون درسته.منم با مادر شوهرم رفت و آمد تقریبا زیادی دارم واگر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم با اینکه مثل مادر  شوهر های دیگه طعنه میزنه دخالت میکنه ولی بخاطر رضا ی خدا واینکه یک پسر انسان تحویل من داده ...جاری منم تو یه شهر دیگه هست وقتی میاد می ره خونه مادرش و شوهر ش مهم میاد خونه مادر شوهرم..

خدایا...بخاطر هدیه زیبایی که به من دادی ازت متشکرم  
بابا بذار غر بزنه.مادر شوهرم بعضی وقتا مثلا به شوخی میگه ما دو نفریم شمام دو نفر ولی چهارتا قابلمه ر ...

خیلی غرررررر میزنه هر سری قانعش میکنم بار میره سر خان اول

دخترهای خوشگل.منو ریپلای نکنید که برگردم تو این تاپیک.یه درصدم نمیفهممتون.خب شایدم مادرشوهر هاتون بد هستن.حق داشته باشید.

مادرشوهر من خوبه.تو یه ساختمونیم هر روز سر میزنم.هر جام میرم یا کاری دارم خودم بهش میگم.اصلااااا هم فضول نیس.ولی اونا سالی یبار میان ..حضورشون دلگرمیه برام.نمیدونم نباشن زندگی چطور میشه.همیشه فکر میکنم اونجوری رفتار کنم که دوس دارم بچه خودم باهام رفتار کنه.اکثرا نسبت به خانواده شوهر گارد دارن.خودم میخوام بچه بیارم سر پیری تنها نباشم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر