ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
نترس گلم هردو سختیاشوداره طبیعی قبل زایمان درد زیاد میکشن سزارین هم یکم بعد عمل اون البته با مسکن و شیاف حله به قول خودت و دوستان تازه طبیعی هاهم باز بخیه میخورن خیلیا ازدرد حتی نمیتونن بشینن
من زایمان دومه اولی با پا بود سز شدم من فقط ازراتاقرعمل میترسم چون بیرحس بودم خیلی با استرس برام گذش ...
همون دیگه
منم بی حسی هستم خیلی میترسم
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
وای بهترین لحظه زندگی ادم اون لحظه ای که اون فسقلی رو میبینی داره گریه میکنه فسقلی بعد لپش زدن به لپم من سبزه ام و همسرم سبزه تند با صورت کشیده یک نی نی سفید سفید با صورت گرد بهم نشون دادن همینجوری اشک میریختم گفتم عینک ندارم بیارینش نزدیک حالا میخواست شیر بخوره سرتق جیغ میزد نمیخورد انقدر کوچولو بود بوی فرشته ها رو میداد همونقدر پاک پاک
الهی به پهلوی شکسته حضرت زهرا نصیب همه منتظرا بشه ان شاله یکی یکیشون تجربهذبکنند بیاین بگن از تجربه شون
بهش فکر نکن وقتی اومد میبینی چقدر شیرینه.ناز و خوردنی و مطلوم و بی کس.فقط تو رو داره فقط تو حرفشو می ...
عزیززززم🤗🤗🤗
ولی خوب تا چی قسمتت باشه کلا بعضیا سهمشون از دنیا سختی های خیلی کمتری هست همه چیز براشون آسونتر هست ...
کاش من و دخملم هم اینجوری باشیم
نترس گلم هردو سختیاشوداره طبیعی قبل زایمان درد زیاد میکشن سزارین هم یکم بعد عمل اون البته با مسکن و ...
آره تابحال اتاق عمل نرفتم درک نمیکنم
اگه ترسناک بود هیچکس بچه دوم نمیاورد گلم.تازه اینکه میگن عمل چیزی نیست هیچی نمیفهمی من از کسانی شنیدم که یبار یا دوبار سزارین شدن بعد ترسی نداشتن اگه سخت بود دیگه باردار نمیشدن یا دومی رو طبیعی میاوردن حداقل دوباره پول اضافی نمیدادن که سزارین بشن