2777
2789
عنوان

بیاین یکم از شیرینی و لذت نی نی دارشدن بگید.🙃ترس دارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 94 پست
اون لحظه فکرکنم از ترس لرزش بگیرم

نترس گلم هردو سختیاشوداره طبیعی قبل زایمان درد زیاد میکشن سزارین هم یکم بعد عمل اون البته با مسکن و شیاف حله به قول خودت و دوستان تازه طبیعی هاهم باز بخیه میخورن خیلیا ازدرد حتی نمیتونن بشینن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمان دومه اولی با پا بود سز شدم من فقط ازراتاقرعمل میترسم چون بیرحس بودم خیلی با استرس برام گذش ...

همون دیگه

منم بی حسی هستم خیلی میترسم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

وای بهترین لحظه زندگی ادم اون لحظه ای که اون فسقلی رو میبینی داره گریه میکنه فسقلی بعد لپش زدن به لپم من سبزه ام و همسرم سبزه تند با صورت کشیده یک نی نی سفید سفید با صورت گرد بهم نشون دادن همینجوری اشک میریختم گفتم عینک ندارم بیارینش نزدیک حالا میخواست شیر بخوره سرتق جیغ میزد نمیخورد انقدر کوچولو بود بوی فرشته ها رو میداد همونقدر پاک پاک 

الهی به پهلوی شکسته حضرت زهرا نصیب همه منتظرا بشه ان شاله یکی یکیشون تجربهذبکنند بیاین بگن از تجربه شون 

پسر گلم 
بهش فکر نکن وقتی اومد میبینی چقدر شیرینه.ناز و خوردنی و مطلوم و بی کس.فقط تو رو داره فقط تو حرفشو می ...

عزیززززم🤗🤗🤗

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ولی خوب تا چی قسمتت باشه کلا بعضیا سهمشون از دنیا سختی های خیلی کمتری هست همه چیز براشون آسونتر هست ...

کاش من و دخملم هم اینجوری باشیم

😣😣چرا سوراخ؟

ریسک زایمان زودرسم

روزی یه دونه آنوکساپارین میزنم.هفته ای یه دونه پرولوتون.هفته دیگه هم شیش تا بتامتازون برا تشکیل ریه بچه م.بخدا روحیه مو فقط با یاد خدا حفظ کردم...

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
مشکل اینه الانم نمیتونم بخوابم بخاطر درد پا و ترش کردن معده خیلی بده😣😣😣 امشب میخوام نشسته بخوا ...

الان که دیگه بسلامتی پس فردا زایمانته

ولی سر بچه بعدی اینکارو کن

من خیلیییی شدید ترش میکردم

شامم رو ساعت ۶:۳۰ الی ۷ میخوردم بعدش میرفتم یکم پیاده روی میکردم، شبش هم زیر سرم دوتا بالشت میذاشتم، دیگه راحته راحت میخوابیدم اصلا ترش نمیکردم دیگه

نترس گلم هردو سختیاشوداره طبیعی قبل زایمان درد زیاد میکشن سزارین هم یکم بعد عمل اون البته با مسکن و ...

آره تابحال اتاق عمل نرفتم درک نمیکنم

اگه ترسناک بود هیچکس بچه دوم نمیاورد گلم.تازه اینکه میگن عمل چیزی نیست هیچی نمیفهمی من از کسانی شنیدم که یبار یا دوبار سزارین شدن بعد ترسی نداشتن اگه سخت بود دیگه باردار نمیشدن یا دومی رو طبیعی میاوردن حداقل دوباره پول اضافی نمیدادن که سزارین بشن

همون دیگه منم بی حسی هستم خیلی میترسم

منم بیحسی بعدشم پمپ درد بعدش هم دوازده ساعتی یک شیاف فقط خواستی از بیمارستان بیای بیرون قبلش شیاف بزار من ویلچر هم گفتم نمیخوام خیلی بد بود راه رفتنش

بچه ها هرچقدر هم امکان دارین استراحت بکنید اون راه رفتنها رو برید ولی مراقب خودتون هم باشید بعدا ادم کم میاره گوشت گوسفندی تازه ماهیچه خیلی خوبه

پسر گلم 
آره تابحال اتاق عمل نرفتم درک نمیکنم

منم فقط از اسم عمل میترسم خودش چیزی نیست از دردای طبیعی میگن خیلی آسون تره