2777
2789
عنوان

بیاین یکم از شیرینی و لذت نی نی دارشدن بگید.🙃ترس دارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا طبیعی زایمان نمیکنی؟

برام خیلی جای تعجب داره همه از طبیعی میترسن میگن عمل هیچی نمیفهمی مگه بعد عمل اصلا درد نمیکنه؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
سلام.بچه ها چرامیگن عمل درد خاصی نداره مگه ۷لایه شکم آدمو نمیبرن بعدش که آدم حسش برمیگرده یا به هوش ...

دردش برا من وحشتناک بود وشیاف هم بدم میومد بزنم چندشم میشد.خخخخ و اینگونه من تا یه ماه دردداشتم وپیش مامانم بودم خداخیرش بده.ولی الان خیلی پشیمونم خواهرشوهرم میگه هر4ساعت شیاف میزده وعین فرفره کاراشو انجام میداده سه روزه خوب شده.ولی درکل درد داره.مخصوصا سوند وموقعی که برااولین بار بخوای بیای پایین ازتخت.اه اه

سلام.بچه ها چرامیگن عمل درد خاصی نداره مگه ۷لایه شکم آدمو نمیبرن بعدش که آدم حسش برمیگرده یا به هوش ...

چون مسکن استفاده میشه

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.

همه ترسات و همه خستگیای تمام این 9 ماهت. وقتی که نی نی تو بدن بغلت میریزه .... اونلحطه انقدر شیرینه که فقط خدا میدونه ایشالا خدا دامن همه رو سبز کنه

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
بگیر بخواب تا شنبه هم پانشو بعد از زایمان بیداری زیاد داری‌😴 ۴۱ روزه در حسرت خوابم

مشکل اینه الانم نمیتونم بخوابم

بخاطر درد پا

و ترش کردن معده خیلی بده😣😣😣

امشب میخوام نشسته بخوابم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بگیر بخواب تا شنبه هم پانشو بعد از زایمان بیداری زیاد داری‌😴 ۴۱ روزه در حسرت خوابم

امضات😘😘😘😘

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ازسزارین اصلا نترس اصلا اونجوری که میگن نیست کلا سختیش دوسه دوروز اوله . بچتو که میبینی دردات یادت م ...

اون لحظه فکرکنم از ترس لرزش بگیرم

بهش فکر نکن وقتی اومد میبینی چقدر شیرینه.ناز و خوردنی و مطلوم و بی کس.فقط تو رو داره فقط تو حرفشو میفهمی فقط تو حوصله شو داری وقتی شیر بهش میدی انگار یه تیکه از بدنته.

خدایا از عهده شکرت که برآید؟ الحمدلله علی کل نعمه...

ولی خوب تا چی قسمتت باشه کلا بعضیا سهمشون از دنیا سختی های خیلی کمتری هست همه چیز براشون آسونتر هست .

من خودم دیدم کسی که زایمان راحت زایمان از اون راحتتتر بچه آروم و خوب بعدم همه مراحل بچه مثل از پوشک گرفتن و پستونک و غذا خوردنش آسون خوش واکسن خوش غذا خوش همه چیییییییز

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
دردش برا من وحشتناک بود وشیاف هم بدم میومد بزنم چندشم میشد.خخخخ و اینگونه من تا یه ماه دردداشتم وپیش ...

نگوووو😣😣😣