2777
2789

سلام دوستان

ان شالله به سلامتی این دوران رو سپری کنید و زایمان راحتی پیش رو داشته باشین 

میخوام چند تا توصیه براتون کنم که قول میدم خیلی کمکتون کنه زایمان راحت داشته باشین

اول از همه اینکه سعی کنید از هفته ۳۸ حساااابی پیاده روی کنید جوری که انگار پاهاتونو میکوبید زمین 

از کنار جدول راه بربد یه پاتون رو جدول باشه یه پاتون کف زمین 

دوش اب گرم بگیرید 

سعی کنید کل خونه رو چندین مرتبه با نپتون تمیز کنید 

دوم حین زایمان به هیییییچ وجه داد نکشید میدونم که درداش خیلی بده ولی هر قدر جیغ و داد کنید به همون اندازه درداتون شدیدتر و شدیدتر میشن 

یه جاش فقط نفس عمیق بکشید و سه ثانیه نفستونو نگه دارید من همینکارو کردم به مامای همراهم اعتماد کردم و فهمیدم که بعلههه نفس عمیق حین زایمان خیلییییی دردای زایمان رو کم میکنه 

سوره انشقاق با گوشیتون پخش کنید من با خودم گوشیمو بردم زایشگاه بهشونم اطلاع دادم چیزی نگفتن اگه به شما اجازه ندادن حتما یه کاغذ بنویسید و همونجا بخونید من اعتقادی نداشتم راستش ولی اینجا یکی گفت انجام بده واقعا موثر بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه من:بزارید شوهر دست تو جیب کنه و برید سزارین اینقدر خودتون و بچه رو آزار ندید طبیعی خیلی ریسکه ...

چه ربطی داره به هزینه ؟شما میدونی من چند هزینه کردم مگه

من خودم اصرار داشتم به طبیعی 

منم سوره انشقاق رو حفظ کردم و اونجا مدام می‌خوندم مخصوصا تا دردها شروع میشد شروع میکردم به خوندم و واقعا واقعا موثر بود خودم خیلی اعتقاد زیادی نداشتم اما اثرشو واقعا دیدم 

مامای همراه هم حتما بگیرید اگرم تونستید برید بیمارستان خصوصی 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
توصیه من:بزارید شوهر دست تو جیب کنه و برید سزارین اینقدر خودتون و بچه رو آزار ندید طبیعی خیلی ریسکه ...

مگه بحث هزینه است ؟ من سال ۹۷ فقط هفت میلیون پول زایمان طبیعیم شد عزیزم 

طبیعی صدبرابر بهتر و کم عارضه تره مخصوصا اگر با پزشک و بیمارستان خوب بری 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
سلام عزیزم زایمان طبیعی بهتره یا سزارین؟

من سزارین تجربه ندارم گلم 

ولی من طبیعی زایمان کردم اومدم بخش دوتا خانوم کنارم بودن هر دوتاشون قرار بود فردا سزارین بشن راضی نبودن میگفتن میدونیم قراره چه عذابی بکشیم یکیش تا صبح چشم رو‌هم نذاشت از استرس

صبح وقتی بردنشون و اوردن یکی دوساعت بعد گریه هاشون شروع شد خیلی درد داشتن

مگه بحث هزینه است ؟ من سال ۹۷ فقط هفت میلیون پول زایمان طبیعیم شد عزیزم طبیعی صدبرابر بهتر و کم عارض ...

دقیقا منم کلی هزینه کردم واسه همین زایمان طبیعی 

اصرار خودمم بود 

یه مدت زد به سرم سزارین کنم سریع نظرم برگشت و خداروشکر که طبیعی زایمان کردم