2777
2789
عنوان

خانوما لطفا کمک کنید کات کردن

530 بازدید | 62 پست

تو کامنت مینویسم خواهش میکنم بخونید و کمکم کنید🙏

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

پسرم. به قصد آشنایی با یه دختری رفتم تو رابطه...

بعد از مدتی فهمیدم اصلا به درد من نمیخوره و دوسش ندارم...

اما اون ادعا میکنه خیلی عاشقمه و من همه زندگیشمو از این حرفا...

چند باری که خواستم مقدمه چینی واسه کات کردن، اون میگفت: چرا قدر منو که انقدر دوست دارم نمیدونی. بهتر از من پیدا نمیکنی و فلان....منم ترسیدم که باعث شکوندن دلش بشم و دیگه مثلا  نتونم خودمم خوشبخت شم...

خب شما بگید چیکار کنم؟!؟

چه جوری بهش بگم!؟

شما بودید چطور بهتون میگفتند ناراحت نمیشدید؟

چطوری کات کنم که با دل شکستن و خدای نکرده آه و اینا تموم نشه!؟

گیر کردم تورو خدا کمکم کنید🙏

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا واس ما کلا دیگ جواب تلفن نداد

چیکار کنم که نظرات همه رو بدونم...چرا هیچکس ندید...من اولین بارمه اومدم اینجا

چون خیلی موضوع مهمی نیست بهش بگو نمیخوامت بای

یعنی واقعا دل شکستن و اینا اصلا مهم نیست؟!

ببین پسر خوب من جای دختره بودم دقیقا ی سال پیش پسره ادای عاشق پیشه ها رو در میاورد اما رفت چون دیگ بهش اعتماد نداشتم هنوزم ک هنوزه بازم دوسش دارم اما پسر خوب وقتی از خودت مطمئن نیستی بی جا میکنی ی رابطه رو شروع میکنی بشین همه‌ دلایلتو بهش بگو بگو برا فلان رفتارت فلان کارت دیگ نمخام ادامه بدم بذار وابسته نشه

چ مدتی ممکنه تو همین مدت دختره واقعا دوستون داشته باشه ولی اگر واقعا نمیخوایش بیشتر از این بازیش نده ...

بازیش نمیدم. واقعا بلد نیستم چه جوری کات کنم که مثلا یه وقت ضربه ی روحی اینا نخوره...خب حالا درسته اونجوری عاشقش نیستم ولی نمیخوامم با حرف من خدایی نکرده ضربه ای ببینه یا اتفاقی بیفته واسش. واقعا موندم چیکار کنم😕

ببین پسر خوب من جای دختره بودم دقیقا ی سال پیش پسره ادای عاشق پیشه ها رو در میاورد اما رفت چون دیگ ب ...

حالا چرا میزنی🙄 انتقام اون پسره که میگیدم میخواید از من بگیرید! 😕

خب یه سوال؟ آدم تا وقتی یه رابطه شروع نکنه با اخلاق و علایق طرف آشنا نشه خب از کجا بفهمه میخوادش یا نه...پس چه جور آشنا شه!؟!؟

بازیش نمیدم. واقعا بلد نیستم چه جوری کات کنم که مثلا یه وقت ضربه ی روحی اینا نخوره...خب حالا درسته ا ...

ببین همینی که الان نمیخواینش بعد تو رابطه هستین این خودش ی صدمس باهاشون هر چه زودتر حرف بزنید بهشون بگید ؛ نمی‌دونم دختره رو نمی‌شناسم اگر احساسی باشه ممکنه صدمه ببینه اما این بهتره که شما دوسشون ندارید و این رابطه رو کش میدین هر چ زودتر تموم بشه بهتره چون این رابطه تهش که تموم شدنیه هرچ دیر تر بشه باز موقعه جدایی بیشتر ضربه میخوره

دلایلت رو واسش توضیح بده.قانعش کن ک هیچ جوره باهم مچ نمیشیدب نظرم اینجوری بهتره...

من میخوام دقیقا همینکارو بکنم؛ ولی هر بار میخوام بگم یا  انکار میکنه که اینجوری هست؟ یا مثلا میگه نه به خاطر تو، خودمو عوض میکنم...