2777
2789
عنوان

گوشت چرخ کرده و پیاز

103 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

من دیشب مواد کباب سینی زیاد اومد گذاشتم یخچال امشب درست کردم خودم بخورم دخترم یه شام دیگه داشت گیر داد کباب سینی میخوام

منم بهش دادم

حالا از وقتی خوابیده همش انگار ناله س تو خواب دلش درد گرفته 

سه سالشه...

یعنی فاسد بوده؟ من خوردم ازش بد مزه نبود....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاسد نبود براش سنگین بود احتمالاً زیاد خورد سر دلش مونده.

یه نبات داغ درست کن و کمی هم آبلیمو بهش بزن بده بخوره.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

شاید زیاد خورده 

بیدارش کن بره دستشویی شاید جیش داره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
احتمالا ناله برا چیز دیگه ایه یا خیلی شکمش پره یا راحت نمیتونه نفس بکشه و یا اینکه روز شلوغ پلوغی دا ...

اره بینی ش هم گرفته...یه هفته س آنفولانزا گرفته بود خوب شده هنوز بینی ش گرفته س...براش دستگاه بخور روشن کردم الان

اره بینی ش هم گرفته...یه هفته س آنفولانزا گرفته بود خوب شده هنوز بینی ش گرفته س...براش دستگاه بخور ر ...

انشالله خوب بشه میتونی از این اسپری بینی ها هم براش بزنی یا قلم بینی

دلم نمیاد بیدارش کنم

پس ولش کن و بزار بخوابه

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

اگه تونستی یه چند تا سوره حمد به نیت شفا براش بخون بالاسرش