2777
2789
عنوان

امشب از بابانوئل چی میخوای 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 54 پست
کفار🙁

اره  مثلا😁

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم پول هنگفتی ب دستمون بیاد و زندگیمون بیفته رو روال 

کار و کاسبیمون پر رونق شه 

متریالمون گرون نشه چون خجالت میکشیم افزایش قیمت بزنیم...

با عزت و با شادی بریم سر خونه زندگیمون 

ماشین وخونه بخریم 

زیاده...😁

ولی مهمتر از همه آرامش داشته باشیم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
من بخاطر شب سال نو میلادی طبق رسم و رسومات و فقط و فقط برای حال خوب و انرژی مثبت گفتم عزیزم آره خودم ...

حال خوب و شادی سهم دلت باشه❤

البته که بابا نوئل مال کریسمسه و کریسمس هفته پیش بود

ولی در کل مبارک

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بابانوئل برای اروپا.. خاورمیانه عزراییل داره

وای این خیلی خوب بود😂

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

من از خدا و پیغمبر امام و امامزاده خواستم نداد بابا نوئل میده؟؟؟شما برا من بنویس ک اعتقاد داری زینب ...

عزیزدلم من به حال خوب و انرژی مثبت اعتقاد دارم امیدوارم به زودی زود به آرزوهات برسی و تو سال جدید کلی اتفاق قشنگ واست رقم بخوره 💖💖💖💖💖

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
خب شادی چیز بدیه مگه؟

آخه من شنیدم امشب که شروع سال جدید میلادیه 

انرژی خیلی بالایی داره 

واسه آرزو کردن و دعای دسته جمعی 

فقط همینو خواستم 

حالا نمی‌دونم چرا انقد گیر دادن والا خودم هم هزاران دغدغه و مشکل دارم ولی اشکالش چیه آخه ....

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
خب راهش دوره حالا رسیده 😂😂

بابانوئل ایران با دلار ۸۰ تومنی منت میذاره شب کریسمس میاد خونمون 

دیگه سال نو اونم می‌ره پیش زن و بچش😄

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم