2777
2789
عنوان

امشب از بابانوئل چی میخوای 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 54 پست
امیدوارم پول هنگفتی ب دستمون بیاد و زندگیمون بیفته رو روال کار و کاسبیمون پر رونق شه متریالمون گرون ...

اخیشششش 

چهار تا آرزوی قشنگ دیدیمااااا 

زبونم سوخت گفتم بابانوئل ول میکنن مگه خواهر؟؟😂😂😂 

امیدوارم به همشون برسی با دل خوش 

ولی یک‌درصد فکر کن متریال گرون نشه 🥲🥲😂😂😂

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
حال خوب و شادی سهم دلت باشه❤البته که بابا نوئل مال کریسمسه و کریسمس هفته پیش بودولی در کل مبارک

ممنون عزیزدلم همچنین واسه خودت آرامش و حال خوب و عشق و سلامتی و برکت 🤍🤍🤍🤍🤍 

آره ولی سخت نگیر بیخیال 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابانوئل ایران با دلار ۸۰ تومنی منت میذاره شب کریسمس میاد خونمون دیگه سال نو اونم می‌ره پیش زن و بچش ...

ولی کریسمس هم خونه ما نیومد 😂

ولی کریسمس هم خونه ما نیومد 😂

دیگه به جاش خونه ما اومد ، سلام رسوند خدمتتون🤭

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

اهاا شما مراسم دارید مسیحی هستید؟ 😍

آره عزیزم 

میگم که پیش بابانوئل پارتی داریم😁

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

آره عزیزم میگم که پیش بابانوئل پارتی داریم😁

عههه پس ی زبون واسه ما بذار 

من این کاری که می‌خوام رو استخدام شم بزودی 

به جان خودش کافیه برام 😂😂

عههه پس ی زبون واسه ما بذار من این کاری که می‌خوام رو استخدام شم بزودی به جان خودش کافیه برام 😂😂

دیگه دیر گفتی دختر ، بابانوئل تا سال دیگه بر نمی گرده🥲😂

عزیزم شوخی میکنم ، دعا میکنم براتون که هرچی زودتر خواستتون برآورده بشه💚

دیگه دیر گفتی دختر ، بابانوئل تا سال دیگه بر نمی گرده🥲😂عزیزم شوخی میکنم ، دعا میکنم براتون که هرچی ...

😂😂😂 

ممنون عزیزم لطف میکنی 🤍🤍🤍🤍