2777
2789
عنوان

چقد از فامیل بدم میاد

142 بازدید | 17 پست

ینی متنفرمممم. کی گفته ادم باید با این احمقا رفت و امد کنه؟ حالم بهم میخوره. فقط بلدن گ خوری کنن. کاری بهشون نداشته باشی بدتر میکنن. چشم ندارن یکم خوشیتو ببینن. فقط گ خوری. بخدا دیگ نمیدونم چی بگم. زبونم قاصره از اینهمه خریت و حماقت و گ خوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از فامیلای پدریم متنفرم، خیلی ادمای کثافتین

عزیزم نمیدونم چن سالته و توی چ مرحله ای از زندگیت هستی. اما صب کن یه روز میفهمی فامیل مادریت هم لنگه فامیل پدریته

عزیزم نمیدونم چن سالته و توی چ مرحله ای از زندگیت هستی. اما صب کن یه روز میفهمی فامیل مادریت هم لنگه ...

وای اره خواهرمم بهم میگه😂😂😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بخدا امشب انقد از دستشون ناراحتم دلم میخاد پاشم برم در خونه هاشون تف کنم تو صورتاشون

یه مدت هست قطع ارتباط کردیم انقدر آرامش دارم که نگو احساس خوشبختی میکنم کاش میشد از این شهر برم که حتی اتفاقی هم نبینمشون

یه مدت هست قطع ارتباط کردیم انقدر آرامش دارم که نگو احساس خوشبختی میکنم کاش میشد از این شهر برم که ح ...

خوشبحالت خواهر. بخدا ک منم میخوام قط ارتباط کنم ولی مامان و بابام نمیذارن. کاش منم میتونستم

خوشبحالت خواهر. بخدا ک منم میخوام قط ارتباط کنم ولی مامان و بابام نمیذارن. کاش منم میتونستم

مهمونی دعوت بودیم غذا رو بسته بندی دادن دستمون برای بقیه سفره کشیدن یعنی یه جورایی انداختنمون بیرون مادرم گفت اینا از ما خوششون نمیاد