2777
2789
عنوان

از خونه ام خسته ام

337 بازدید | 27 پست

مستاجرم،چون بچه ی کوچیکه داشتم و شاغلم مجبور شدم رو به روی مادرشوهرم خونه اجاره کنم که ایشون بتونه راحت بیاد و بچه هامو تو خونه ام نگه داره،تا مرداد ماه سال بعد قرارداد داریم،خونه رنگ روغنی دیواراش،اما خیلی خط خوردگی و کنده شده،حالا به شوهرم میگم خودمون یه رنگ روغنی بگیریم قسمت های کنده شده رو رنگ بزنیم میگه نمیشه،شما تجربه ندارید ،چه جوری این جاهایی که کنده شده و رنگش رفته رو تعمیر کنم،افسردگی گرفتم ،خونه قدیمی و کهنه ساخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از اول میگفتید صاحب خونه درست کنه یا شما درست کنید از کرایه کم کنید

گفتم بالا صاحبخونه میگه پول ندارم،همسرم هم نداره،میخوام یه قوطی رنگ بگیرم خودم بزنم،بد نمیشه

گفتم بالا صاحبخونه میگه پول ندارم،همسرم هم نداره،میخوام یه قوطی رنگ بگیرم خودم بزنم،بد نمیشه

ولش کن ...رنگ کنی بعد میگ خونم فلان بود بیسار بود تحمل کن چاره چیه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بتونه بگیرید بزنید وبعدم رنگ روغن با غلطک بزنید زیاد سخت نیست اگه بخاید بدید نقاش خیلی گرون میشه الب ...

نه همسرم که اصلا قبول نمیکنه،خودم می‌خوام بزنم ،فقط جاهای کنده شده رو،بد میشه اینجوری؟؟