2777
2789
عنوان

مامانا لطفاً بیاید

142 بازدید | 30 پست

دخترم دو سال و یک ماهش هر چند مدت یکبار انگار تو خواب خلط قورت میده و سرفه می‌کنه شدید ...دو سری قبل تب هم داشت که دکتر گفت مریض شده ولی این سری حتی یه دونه سرفه هم نمیکنه تو طول روز و فقط موقع خواب اینطور میشه سدیم کلراید هم هر سه ساعت میزنم انقد دکتر بردم دیگه شوهرم دعوام کرد ..☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش پیش متخصص حلق و بینی یا ریه درست نمیدونم ولی متخصص خودش ببر هر دکتری نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

دستگاه بخار سرد بذار سرفه هاش کم میشه

ببین دختر منم سرفه میکرد خلط هم داشت دکتر براش شربت آلرژی نوشت شاید آلرژی داره

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

رفلاکس نداره؟ 

الرژیم میشه

اگه تازه سرماخوردگیو ردکرده اینجوریم مبشه گلوش خلط داشته باشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

رفلاکس نداره؟ الرژیم میشهاگه تازه سرماخوردگیو ردکرده اینجوریم مبشه گلوش خلط داشته باشه

تقریبا یکماه پیش سرماخوردگی داشته ..می‌دونی انگاری از بینیش ی خلطی میاد تو گلوش پس چرا تو طول روز هیچی نیس 

دستگاه بخار سرد بذار سرفه هاش کم میشهببین دختر منم سرفه میکرد خلط هم داشت دکتر براش شربت آلرژی نوشت ...

عزیزم تو خواب سرفه میکرد ؟ آنتی بیوتیک هم نوشت ؟ چون دختر من آنتی بیوتیک نمیخوره وحشت دارم از دادنش ..و اینکه میشه بگید دختر شما چه علایمی داشت

متخصص خودش که فقط بلد آنتی بیوتیک بده میبرم پیش حلق و بینی فردا

منظورم متخصص کودکان نه، حلق وبینی کودکان، یا سزفه زیاد ریه کودکان عکس میندازه میگ باید چیکار کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

تقریبا یکماه پیش سرماخوردگی داشته ..می‌دونی انگاری از بینیش ی خلطی میاد تو گلوش پس چرا تو طول روز هی ...

بیماری بیشتر شبااذیت میکنه

سرماشدید خورد؟ شاید هنوز کامل خوب نشده گلوش اینا یکم طول میکشه

یادمه پارسال پسرم انفولانزاگزفت تا یک ماه اذیت بود

شباسرفه داشت چون گلوش خلطی بود یهو میرفت پایین توی خواب عوق میزد یابالا میاورد

نوزادیشم بخاطر رفلاکس والرژی شبا اذیت میشد روزا خوب بود

وقتی بخوابی گرفتگی بینی بیشتره 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂