2777
2789

هفته چندي كه دكي اينو بهت داده ؟ مگه ممكنه زودتر زايمان كني ؟ به دكتر بگو بهت نميسازه اين قرص براي جلوگيري از زايمان زودرسه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته دوازده. کمردرد داشتم دکترم برام تجویز کرد

هفته دوازده 😐 ايزوپرين داده بهت ؟؟؟؟ به نظرم دكترتو عوض كن 

به من هفته ٣٠ داده بود وقتي مجبور شدم و دكترمو عوض كردم از تعجب شاخ دراورده بودن كه من اينهمه قرص ميخوردم چه خبره ايرانيا عادتشونه همش قرص بدن حتما به يه دكتر ديگه هم سر بزن هفته دوازده كمر درد و ب ا س ن درد طبيعيه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
هفته دوازده 😐 ايزوپرين داده بهت ؟؟؟؟ به نظرم دكترتو عوض كن  به من هفته ٣٠ داده بود وقتي مجبور ...

نمیدونم دکترم خیلی دکتر خوبیه. شنیدم بعضیا از هفته های پایینم استفاده کردن. خدا خودش کمک کنه

نمیدونم دکترم خیلی دکتر خوبیه. شنیدم بعضیا از هفته های پایینم استفاده کردن. خدا خودش کمک کنه

عزيزم هيچ وقت تو حاملگي خوردن قرصي را شوخي نگير ضرر نميكني كه بازم پيش چند تا دكتر ديگه هم برو