2777
2789

آخه نمیتونم زود زود دستمال پارچه ای خشک کنم 

اوف بخاطر عفونت میگن باید خشک نگه داشته شه 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بله من بادستمال توالت خشک میکنم 

لبنیاتم زیادمیخورم خداروشکر عفونت ندارم 

هر ۶ ماه هم هرچی لباسزیردارید بندازید دور

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دستمال خیلی بی کیفیت نباشه مشکلی نداره

چ مارکی اخه؟

همشون یکین دیگه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
بله من بادستمال توالت خشک میکنم لبنیاتم زیادمیخورم خداروشکر عفونت ندارم هر ۶ ماه هم هرچی لباسزیرداری ...

والا من سر دو یا سه ماه هرچی ش و ر ت دارم میندازم دور

دستمال توالتتون چ مارکیه؟

چندین سال استفاده می کنم تا الا مشکلی نداشتم

اها پس منم شروع میکنم این سری

چ مارکی استفاده میکنن

؟

چجوری این حرف و میزنی ؟ تو اون دستمال کاغذی کاهی رنگ و بی کیفت رو با دستمال های مرغوب یکی میکنی؟ مثل ...

اهاا 

آره دیگ ه قیمتشون هم فرق داره درسته 

ممنون گلم 

والا من سر دو یا سه ماه هرچی ش و ر ت دارم میندازم دوردستمال توالتتون چ مارکیه؟

تنو میگیرم مارک خوبیه من هرچند وقت لباس زیرهارو دور میریزم هم خودم هم دخترام هرروزم لباس زیر عوض می کنم .تواین ۱۷ سال متاهلی تا الا عفونت تجربه نکردم 

والا من سر دو یا سه ماه هرچی ش و ر ت دارم میندازم دوردستمال توالتتون چ مارکیه؟

۲ ماهم زوده دیگه ۶ ماه یبار خوبه جنس خوب باشه 

مارک گلریز فکر کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تنو میگیرم مارک خوبیه من هرچند وقت لباس زیرهارو دور میریزم هم خودم هم دخترام هرروزم لباس زیر عوض می ...

ایشالا هیچوقت نگیری خیلی بده

۲ ماهم زوده دیگه ۶ ماه یبار خوبه جنس خوب باشه مارک گلریز فکر کنم

اها ممنون عزیز