2777
2789
عنوان

بهانه گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 76 پست
مشاور رفتی خیلی کمک میکنه کنار بیای

نه میخواستن ببرنم اما خودم نرفتم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چرا خیلی خوبه امتحان کن برو روانشناس

کمکشون نمیخوام 

اونا ی زمان که باید میزاشتن خودم برای زندگیم تصمیم بگیرم نزاشتن الان دیگه کمکشون نمیخوام 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

کمکشون نمیخوام اونا ی زمان که باید میزاشتن خودم برای زندگیم تصمیم بگیرم نزاشتن الان دیگه کمکشون نمیخ ...

خوب عزیزم شما فقط ۲۹ سالته هنوز فرصت زندگی داری خیلی از همسن وسالای شما ازدواج نکردن سعی کن رو خودت کار کنی اصلا فک کن همسرت فوت شده میخواستی چیکار کنی

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
خوب عزیزم شما فقط ۲۹ سالته هنوز فرصت زندگی داری خیلی از همسن وسالای شما ازدواج نکردن سعی کن رو خودت ...

من افسردگی گرفتم بخاطر دخالتهای خانوادم از دوران مجردی تا الان 

الان دیگع شدتش بیشتر شده واصلا ذوق زندگی کردن ندارم انگار دنیا برام به اخر رسیده 

دور از جون همسرم اگر فوت شده بود میدونستم کجاست میرفتم هروز پیشش بغلش میکردم بوسش میکردم باهاش حرف میزدم اصلا گریه میکردم تا اروم شم 🥺

در کل تحمل مرگ اسونتر از جداییه 

من افسردگی گرفتم بخاطر دخالتهای خانوادم از دوران مجردی تا الان الان دیگع شدتش بیشتر شده واصلا ذوق زن ...

خدا انشاا..‌ بدلت آرامش بده برای منم دعا کن😢 

خدا انشاا..‌ بدلت آرامش بده برای منم دعا کن😢

ممنونم عزیزم ببخشبد که وقتت گرفتم اومدم که با تو حرف بزنم ارومت کنم اما برعکس شد شما منو اروم کردی

چشم حتما اگر قابل باشم 

میگن روز ۵شنبه شب ارزوهاست شما برای دلشکسته من دعا کن  خدا معجزه کنه برم خونم 

ممنونم عزیزم ببخشبد که وقتت گرفتم اومدم که با تو حرف بزنم ارومت کنم اما برعکس شد شما منو اروم کردیچش ...

نه عزیزم این چه حرفیه یه جورایی هم دردیم حتما گلم میدونی اتفاقا با حرفات رفتم توفکر که سعی کنم کم نیارم ممنون ازت 

نه عزیزم این چه حرفیه یه جورایی هم دردیم حتما گلم میدونی اتفاقا با حرفات رفتم توفکر که سعی کنم کم نی ...

خواهش میکنم 

قدر زندگیت بدون برای حفظ زندگیت خیلی تلاش کن هیچوقت فکرت سمت جدایی نره طلاق خیلی خیلی سخته منو ک نابود کرد 

انشاالله که همیشه در کنار همسرت و بچهات خوش باشین و عاقبت بخیر بشین 🤲🧿

خواهش میکنم قدر زندگیت بدون برای حفظ زندگیت خیلی تلاش کن هیچوقت فکرت سمت جدایی نره طلاق خیلی خیلی سخ ...

فدات شم ممنونم ازت😘

عزیزم هر طور صلاحته ولی شماداری خودتو سر یک زندگی اشتباه نابود میکنی برو روانپزشک دارو بگیر وزندگی از نو شروع کن  سال دیگه حسرت نخوری 

فدات شم ممنونم ازت😘عزیزم هر طور صلاحته ولی شماداری خودتو سر یک زندگی اشتباه نابود میکنی برو روانپزش ...

خدا نکنه عزیزم 

خواهش میکنم گلم 🌹

امیدورام از پسش بر بیام زندگیمو روبراه کنم