2777
2789
عنوان

رنگ مو درهفته های آخر بارداری

253 بازدید | 17 پست

سلام.حدود ۱۲ روز دیگه زایمانمه.دکتر گفت میتونی موهاتو رنگ کنی اما مدتش خیلی طولانی نشه.میخواستم رنگ مویی که امونیاک نداشته باشه بهم معرفی کنید

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما که صبر کردی 

این آخراشم صبر کن 

واقعا برای بچه حساسیت میاره ... گناه داره 

وقتی خودمون بوی رنگ بهمون میخوره نفسمون تنگ میشه چه برسه اون طفل معصوم

تقدیم به همسرم :   من اگر رشته پیمان تو بستم ز ازل .... پای پیمان توهم تا به ابد ایستادم    
بنظرم تو ک صبر کردی این مدتم دووم بیاد بعدش راحت رنگ بزار

موافقم .... گناه داره بچه جانم   

تقدیم به همسرم :   من اگر رشته پیمان تو بستم ز ازل .... پای پیمان توهم تا به ابد ایستادم    
بنظرم تو ک صبر کردی این مدتم دووم بیاد بعدش راحت رنگ بزار

اخه وقتی بچه به دنیا بیاد که تا یه مدت نمیشه رنگ کرد.سفیدی موهام زیاده

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.
یعنی ضرر داره؟ آخه سفیدی موهام زیاده.میگم کسی میاد دیدنم خیلی بد نیست؟

بلاخره همه باید درک کنن ... بچتون خدایی نکرده بیماری حساسیت پوستی بگیره یا خدایی نکرده زبونم لال آسمی چیزی بگیره کسی میاد کمکتون 

چهره و زیبایی رو دیگه باید بزارین حداقل بعد از 10 20 روز بعد از زایمان 

الان فقط سعی کن خودتو تقویت کنی خانومی

کلاه گیس که نمیشه دوستان.

یکم فکر کنید...

استارتر من اگه خود دکترم هم رنگ بهم معرفی میکرد مصرف نمیکردم تو این دوران

چه برسه بخوام از تجربه ی دیگران استفاده کنم درباره چنین موضوع مهمی.

کسی که دیدنت میاد عزیزم واسه دیدن یه نی نی و مادر مهربونش میاد

برا عروس دیدن که نمیاد گلم

به فکر نی نی باش

وای من نمیدونستم هفته های اول رنگ کردم خیلی میترسم 😔😢

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

من هر کاری که فکرش رو بکنی تو بارداری کردم. رنگ کردم ماه اخر. از روز اول بارداری تا اخرش ناخونم کاشت بود. همه جا رفتم دائم گردش مسافرت ورزش . اصلا حس نکردم باردارم دکترم هم برام سخت نگرفت .خدا رو شکر پسرمم مثل پنجه افتاب می مونه . ولی باز شما اگه نگرانی انجام نده چون به حس و حال خودتم ارتباط مستقیم داره

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠