2777
2789
این نمیتونه حقیقت داشته باشه بچه ها پاکن اگه از بچت متنفر باشه هی نمیاد خونتون رفتارش با بقیه چطو ...

بعضی وقتا میاد خونمون من از صب تا ساعت ۳ مادرشوهرمم اونجا این اداهارا درمیاره یهو جلو اون همه ادم برمیکرده میگه زنعمو توچقدر کثیفی بهم میگه خر بیشرف الان بهم حق میدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا میاد خونمون من از صب تا ساعت ۳ مادرشوهرمم اونجا این اداهارا درمیاره یهو جلو اون همه ادم بر ...

🤦🤦پس حقیقتا در تربیت و شکل گیری شخصیت بچه کوتاهی شده 

واکنش  مادرش. و اطرافیان ب این الفاظ چیه؟ 

من هنوز نظرم اینه بچه ها پاک و بی گناهن این بزرگتران ک با نااگاهی باعث مشکلات رفتاری  بچه ها میشن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
🤦🤦پس حقیقتا در تربیت و شکل گیری شخصیت بچه کوتاهی شده واکنش مادرش. و اطرافیان ب این الفاظ چیه؟ ...

من نمیگم پاک نیست جلو مامانش بهم میگه مامانت بمیره  اصلا اونم هیچ واکنشی ندره اصلا نمیگه این حرفت زشته نزن مثلا این رفتارو با زنعموت نکن

من نمیگم پاک نیست جلو مامانش بهم میگه مامانت بمیره اصلا اونم هیچ واکنشی ندره اصلا نمیگه این حرفت زش ...

یکی باید مادرشو از خواب خرگوشی بیدار کنه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من برا اینده پسرتونم نگران شدم تاثیری پذیری بچه ها از هم فوق العاده زیاده  بخای نخای بچت قراره با این بچه بزرگ شه 

ی کاری کنید ی حرکت جدی  پدرو مادرشو متقاعد کنید. روششونو عوض کن بچه رو همینحوری ول نکنن 

من برا اینده پسرتونم نگران شدم تاثیری پذیری بچه ها از هم فوق العاده زیاده بخای نخای بچت قراره با ای ...

تصمیم گرفتم وقتی اونا خونه مادرشوهرم هستن ما نریم یکم فاصله بیوفته

تصمیم گرفتم وقتی اونا خونه مادرشوهرم هستن ما نریم یکم فاصله بیوفته

تصمیمای جدی تر هم بگیرید 

تصمیمای جدی تر هم بگیرید

همسر من خودش برای من یک باند درسته کرده اهنگ گوش میدم میخاست ببرع خونشون گفتم خودم میارم قانع نشد گفتم ببر از در نبرده بود زد شیکوند همسرمم خیلی باهام دعوا کرد ک چرا حرف بچرو گوش دادی من اینو برای تو باعشق درسته کرده  بودم خیلی بحث کرد بامن 

همسر من خودش برای من یک باند درسته کرده اهنگ گوش میدم میخاست ببرع خونشون گفتم خودم میارم قانع نشد گف ...

عجب پدر و‌مادر بی فکری