2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخای روی بچه 7ساله رو‌کم کنی با این حجم از نفرت بچه ها ب آسونی اب خوردن با زبون خوش خوش رفتارر میش ...

عزیزم این زبون خوش حالیش نمیشه میگم بدون اجازه من نبر خونتون نزن این کارو نکن اسم پسر من آیهانه میگم آیهان تورو دوس داره هزار تاچیز بهش گفتم ولی باز همون کارشو ادامه میده

عزیزم این زبون خوش حالیش نمیشه میگم بدون اجازه من نبر خونتون نزن این کارو نکن اسم پسر من آیهانه میگم ...

همین جمله بدون اجازه من نبر  ی جمله دستوریه. اون بچه ب هر دری میزنه بت ثابت کنه از حرفت از دستوری ک بش داده میشه اطاعت نکنه 

اینی ک میگم چند بار انجام بده نتیجه رو ببین 

ی خورتکی مورد علاقه بچه ها رو تهیه کن 

وقتی اومد خوندنتون باروی خوش با زبون پسر خودت. بش بگو داداش بزرگه من دوس دارم خونه خودمون بمونم توام بمون پیشم و این خوراکیه رو بخور با فلان اسباب بازیم بازی کن 

وقت خواب بچت از زبون بچت بگو داداش بزرگه لطفا برو خونتون من یکم بخوابم وقتی بیدار شدم مامانم صدات میکنه بیای باها بازی کنی (حالا حتما نیاز نیس بعد خوابش بگی بیاد)

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
همین جمله بدون اجازه من نبر ی جمله دستوریه. اون بچه ب هر دری میزنه بت ثابت کنه از حرفت از دستوری ک ...

از این راها زیاد رفتم اون فقط بلده مشت بزنه لگد بزنه بزنه ی چیزیو بشکونه خودم با چشای خودم دیدم ک آیهان بلند کرده بود میخاست بندازه زمین خودم از دستش گرفتم بخدا 

از این راها زیاد رفتم اون فقط بلده مشت بزنه لگد بزنه بزنه ی چیزیو بشکونه خودم با چشای خودم دیدم ک آی ...

این نمیتونه حقیقت داشته باشه 

بچه ها پاکن 

اگه از بچت متنفر باشه هی نمیاد خونتون 

رفتارش با بقیه چطوره 

پدر و مادرش برا این رفتارای خشنونت امیزش دنبال راهکاری بودن یا نه؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ماهم ازاین بچه ها داریم یکی دوبار جواب میده دفع سوم بچه کارخودشو میکنه یاازت باج میخواد

خیلی از اسباب بازی های پسرمو دادم بهش  پسرمو نزنه ولی بازم زد خیلی پول دادم بهش بره برا خودش خوراکی بخره بازم زد وقتی درباز نمیکنم انقد در میزنه تا باز کنم 

این نمیتونه حقیقت داشته باشه بچه ها پاکن اگه از بچت متنفر باشه هی نمیاد خونتون رفتارش با بقیه چطو ...

خیلی زیاد این رفتاراشو پیش مامانش میکنه ک من بگم آیهان نزن گوش آیهان نکش دهنی خودشو میده ب آیهان میگم بهم بگو برای اون یکی دیگه بیارم توبده بخوره