پسر من زردی شیر مادر داشت شیر خودمو میخورد میرفت بالا. تا روی بیست هم رفت. دوبارم بستری شد.اما تا تو دستگاه بود خوب بود. باز میرفت بالا.بیمارستان نبردمش دیگه. بسکه بچه رو با خونگیری زجرر کش میکردن.تو خونه زیر دستگاه گذاشتم دو روزم شیر خشک خورد خوبش شد. خدا لعنتشون کنه بیست روز پسرم زردی داشت تو بیمارستان نگفتن زردی شیر مادره. بردم مطب یه دکتر گفتم دیگه بستری نمیکنم بچمو یه راه حل بدید... قطره شیر خشت داد و گفت شیر خشک بده و تو خونه دستگاه گذاشتیم دو روزه خوب شد...
یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
پسر منم زردی داشت و طول كشید تا خوب بشه باید شیر زیاد بخوره كه از طریق مدفوع زردی دفع بشه دكتر من چون اوایل شیرم كم بود یه قوطی شیر خشك گفت بدم در كنار شیر خودم كه روده هاش بیشتر كار كنه بعد زردیش گذاشتم كنار.. شیر خشت و ترنجبین هم از عطاری گرفتم طرز مصرفش رو میگه به بچم دادم .و خودمم تا میتونستم خنكی خوردم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام .دختر من الان هجده روزشه زردیش بیست بود خودم روزای اول بهش شیر خشک دادم و بستریش کردن داخل تونل نور.هر چی پرستارا باهام دعوا کردن سر شیر خشک محل ندادم.الهی شکر سه چهار روزه خوب شد.ولی دختر اولم الهی بمیرم تجربه نداشتم نمیدونستم باید چکار کنم شیر خودم دادم و بستری بود پونزده روز بیمارستان بودیم سر هیچکس نیاد سی بار از بچم خون گرفتن اخر سر گفتن شیر خشک بده.
فقط مرتب بهش شیر .شیر خشک.و اب با قند خیلی کم بده تا ادرارو مدفوعش زیاد شه دفع کنه زردیو.باقلایی نبود بچت؟اونایی که باقلایی هستن تا یک ماهم طول میکشه دفع کنن
اینکاری که گفتم بکنی ظرف 3 ساعت به وضوح میبینی بچت سفیدتر شده ادامه بدی چون زردیش بالاست 2 روز دیگه اصلا زردی نداره و زردیش خوب شد باید به این روند باید ادامه بدی