2777
2789

زردی هایی ک طولانی میشه زردی شیر مادره.‌باید شیر خشک بدی.وگرنه حالا حاالاها خوب نمیشه.

منم همینجوری بود پسرم

پسر من زردی شیر مادر داشت شیر خودمو میخورد میرفت بالا. تا روی بیست هم رفت. دوبارم بستری شد.اما تا تو دستگاه بود خوب بود. باز میرفت بالا.بیمارستان نبردمش دیگه. بسکه بچه رو با خونگیری زجرر کش میکردن.تو خونه زیر دستگاه گذاشتم دو روزم شیر خشک خورد خوبش شد. خدا لعنتشون کنه بیست روز پسرم زردی داشت تو بیمارستان نگفتن زردی شیر مادره. بردم مطب یه دکتر گفتم دیگه بستری نمیکنم بچمو یه راه حل بدید... قطره شیر خشت داد و گفت شیر خشک بده و تو خونه دستگاه گذاشتیم دو روزه خوب شد...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

پسر منم زردی داشت و طول كشید تا خوب بشه باید شیر زیاد بخوره كه از طریق مدفوع زردی دفع بشه دكتر من چون اوایل شیرم كم بود یه قوطی شیر خشك گفت بدم در كنار شیر خودم كه روده هاش بیشتر كار كنه بعد زردیش گذاشتم كنار.. شیر خشت و ترنجبین هم از عطاری گرفتم طرز مصرفش رو میگه به بچم دادم .و خودمم تا میتونستم خنكی خوردم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .دختر من الان هجده روزشه زردیش بیست بود خودم روزای اول بهش شیر خشک دادم و بستریش کردن داخل تونل نور.هر چی پرستارا باهام دعوا کردن سر شیر خشک محل ندادم.الهی شکر سه چهار روزه خوب شد.ولی دختر اولم الهی بمیرم تجربه نداشتم نمیدونستم باید چکار کنم شیر خودم دادم و بستری بود پونزده روز بیمارستان بودیم سر هیچکس نیاد سی بار از بچم خون گرفتن اخر سر گفتن شیر خشک بده.

آیا کوچولوی شما زردی دارد؟

ما زردی نوزاد شمارا ۱۰۰٪ در منزلتان درمان میکنیم

ما ۲۴ ساعت بیدار و در خدمت شما هستیم تا نوزاد شما آسوده بخوابد
همین حالا با ما تاماس بگیرید
 ما بہ شما مشاوره تلفنی رایگان میدهیم

0912-2445933