2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم یا چی

140 بازدید | 22 پست

روز ۲۲ پریوده دوره هام تقریبا ۲۰ روزس 

سینه هام‌ به شدت دردناک شده 

دیروز بعداز ظهر بی بی زدم هاله خیلی محو داشت به سختی مشخص بود

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری 

منم هاله اتداخته ازمایش دادم جوابش امرو میاد سینه هام دردناکه بی اشتهام حسم میگ هستم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تروخدا یک یبیاد تاپیک قبلم به منم بگههه اسی لطفا بیا که مردم از بلاتکلیفی😔

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بارداری منم هاله اتداخته ازمایش دادم جوابش امرو میاد سینه هام دردناکه بی اشتهام حسم میگ هستم

لطفا بیا تاپیک قبلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

سینه حساس بشه احتمالن خبریه

لطفا بیا تاپیک قبلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیرینی بده پس

هنو جوابش یکساعت دیگه میگیرم 🥰😍

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بارداری منم هاله اتداخته ازمایش دادم جوابش امرو میاد سینه هام دردناکه بی اشتهام حسم میگ هستم

منم هاله افتاد فردا می‌خوام برم آزمایش 

چند ساعت طول می‌کشه جوابشو بدن ؟

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏