2777
2789
عنوان

قیمت دلار کوچولوها چنده الان

135 بازدید | 15 پست

کسی به تازگی خریده؟

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

دلار کوچولو چیه؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از کوچولوها ما بودیم یا دلار😁

فک کنم مارو گفت وگرنه دلار ۸۰ تومنی کوچولو نمیشه😂😂😂

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
منظورت از کوچولوها ما بودیم یا دلار😁

خخ نه دلار 

آخه خیلی کوچیکن باید مراقب باشی گم نشن

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

فک کنم مارو گفت وگرنه دلار ۸۰ تومنی کوچولو نمیشه😂😂😂

نه گلم دلارهای طلا رو میگم .

دلار کوچولو چیه؟اگه ارزونه بخرم

خیلی وقته نخریدم قبلنا تا پول پس انداز میکردم میخریدم 

همش میره بالا آدم نمیتونه که بخره...

وسعمون نمیرسه گرمی طلا بخریم لااقل اونا خوبن

اره طلا دیگه رویا شده...شوهر منم پول دستش میاد میره می‌خره ولی خب خیلی گرون شد اون ۶۵بود خرید...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

راستی اگه کسی تو دوروبرتون زیارت اینا میره به اونا دلار ارزون میدن اگه نیاز نداشتن شما میتونی بخری...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم