2777
2789

سلام 

من چند وقت دیگه مراسم خواهرشوهرم هست میخوام لباس کرایه کنم

تا بحال لباس کرایه ای نگرفتم

چجوریه هزینه و بهداشت ایا تمیزه 

اگه به نظرتون از نظر بهداشتی خوب نیست کلا بیخیال بشم

کلا هر تحربه ای دارین اگه بگین ممنون میشم 

من تا حالا نگرفتم ولی بنظرم یه دو روز زود تر بگیر خودت بده اتو شویی 😑 تو این دوره زمونه مریضی زیاده

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا تمیز نیست بوی تن چندتا آدم مختلف میده 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

خوب و  تمیز هستن اکثر  مزونا

بستگی به مزونی که میرین داره بهداشتشو رعایت میکنه  ولی لباس رو به خشک شویی میدن 

لطفا لباسی رو رو انتخاب کنین که سبک باشه. ‌و راحت تو مجلس بتونین رفت و آمد کنین ..لباسای ساتن چند لایه دامن رو انتخاب نکنین که سخته راه رفتن و نشستن ولباس که تنگ نباشه براتون  حواستون باشه

عزیزم تا چقدر میخوای هزینه کنی؟میتونی پیجی بهت معرفی کنم ک لباسش زیر ۱/۸۰۰ هستهم زیباان هم جنسشون عا ...

ممنونم عزیزم ولی من تابحال اصلا اینترنتی چیزی نخریدم نمیتونم اعتماد کنم ولی لگه زحمتی نیست پیج رو بگو حداقل ایده بگیرم

اخه میگم اگه زودتر بگیرم شاید بخواد هزينه بیشتری بدم

برو سوال کن از مزون ها شاید اصلا خودشون بدن اتوشویی 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍