2777
2789

سلام دوستای عزیزم مواد این حلوا اغلب در همه خونه ها پیدا میشه و چون یکم باید قلق پختش دستتون بیاد پیشنهاد میکنم اول از یک فنجان قهوه خوری کوچک برای اندازه گیری مواد استفاده کنید بعد که کامل یاد گرفتین به سراغ ظرف بزرگتر برای مواد بیشتر برید و نکته بعدی اینکه رعایت اندازه گیری مواد در این حلوا بشدت مهم و اساسی هست چون اگر چیزی اینور یا اونور بشه ممکنه هم مزه و هم اون شکل و غلضت حلوا از بین بره پس بریم سراغ موادش

آرد سفید یا همون آرد یک

شیر خشک ضروری هست به قنادی بگید شیر خشک رو برای حلوا میخواین و تاکید کنید که شیر نباید گوله گوله بشه

و کره یا روغن اون فنجانی که میخواید اندازه بگیرید روغن رو بهتره نصف کره باشه و نصف دیگه اش روغن اگر همه اش کره باشه کرده زود میسوزه و آرد و شیرتون رو خراب میکنه ولی اگر همه اش روغن باشه و کره تو خونه اتون ندارین هیچ مشکلی نداره فقط کره مزه بهتری به حلوا میده و اون رو کش دار تر میکنه 

حالا برای شیره حلوا

با همان فنجان یا لیوان یا همون ظرفی که اندازه گرفتید و کمی بزرگتر بیارید و

یک فنجان و نصفی شکر 

یک فنجان آب

یک قاشق چایخوری هل

یک قاشق غذا خوری نیمه سر پر گل محمدی

۵ نخ زعفران

همه رو در شیر جوش یا یک فبلمه بریزید و بر شعله ای کم قبل از آماده کرده اون مواد بالایی حلوا بگذرید رو شعله متوسط بجوشه و وقتی جوشید کمی هم بزنید و شعله رو ومتر و اجازه بدین بمونه

نکاتی که مهم هست در درست کردن حلوا حتما باید اون آرد و شیر خشک رو قبل از گذاشتن در ماهیتابه یا ظرف نچسبی که میخواین باهاش حلوا درست کنید الک بشه و مهم هست که کره آب شده بالای مواد بزارین پس در یک کاسه ای آب جوش بریزید و کره رو داخل لیوانی در اون کاسه آب جوش قرار بدین تا آب بشه و بعد روغن رو بلای کرده اضافه کنید تا به همسانی با شیر و آرد برسه و اضافه کنید حتما ظرفتون باید نچسب باشه !!!!!

بعد از اینکه روغن و آرد و شیر رو اضافه کردین اون هارو روی شعله خیلی خیلی کم بگذارید و تفت بدید تا به رنگ طلایی در بیاد حواستون باشه که رنگ آرد و شیر نباید خیلی قهوه ای بشه چون رنگ حلوا رو خراب میکنه 

وقتی تفت دادن تمام شد اون رو به همراه شیره ای که قبلا روی حرارت کم گزاشتین از روی اجاق برمیدارین و شیره رو از صافی چای آرام آرام اضافه میکنید به شیر و آراد و هم میزنید نصف ظرف شیره رو خالی کنید و نصفش رو نگه دارید حالا مواد و شیره رو باهم قاطی کنید قوام و غلظت مطلوب برای حلوا باید مثل کاسترد وقتی داغ هست باشه اگر خیلی شل بود بزارید روی شعله و هم بزنید تا به غلظت مطلوب برسه اگر سفت بود بقیه شیره رو بهش اضافه کنید تا سبک بشه هر سوالیم داشتین در خدمتم الان هم عکس فنجان هارو برای پخت اول میزارم اندازه ها دستتون بیاد

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

این برای مواد شیره

و این هم برای مواد حلوا

میتونید از همان ضرف اندازه گیری حلوا برای اندازه گیری مواد شیره استفاده کنید فقط دوبرابر بگیرید مثلا بجای یک فنجان و نیم شکر دو فنجان و نیم استفاده کنید و به احتمال خیلی زیاد از شیره اضافه بمونه که برای دفعا بعد نگهداریش کنید بهتر از اینکه شیره کم بیاد و حلوا سفت بشه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون 🌸🌸🌸🌸

خواهش میکنم عزیزم🥰

خیلی نگارشتون پر از اشتباه بود با عرض معذرت نفهمیدم چند جاشو

من از شما عذر خواهی میکنم بابت تایپ سریع و غلط گیر خودکار کیبورد اشتباه تایپی شده هر جا متوجه نشدید بگید من اصلاح بکنم در خدمتم

یک دنیا ممنونم عزیزمخیلی دنبال دستورالعملش می‌گشتمخیلی ممنونم که وقت گذاشتی عزیزمبهترین ها سهم قلب م ...

خواهش میکنم قلب منی خوشحالم چند نفر استفاده کنن🥰❤️❤️❤️❤️

فقط ببخشید اون قسمت که نوشته بودین کره آب شده رو بالای مواد بذارین رو متوجه نشدم اگر میشه لطف کنید ی ...

در فنجان اندازه گیریتون کره بزارین تا نصف فنجان آب کنید و بقیه فنجان رو روغن بریزید متوجه شدید عزیز یا خیر؟😊

در فنجان اندازه گیریتون کره بزارین تا نصف فنجان آب کنید و بقیه فنجان رو روغن بریزید متوجه شدید عزیز ...

بله عزیزدلم کاملا متوجه شدم

خیلی خیلی ممنونم از وقتی که برام گذاشتید

الهی همیشه شاد و سلامت و موفق باشید❤️

روی ماهتون رو میبوسم🤍🤍

❤️🤍PEGAH🤍❤️
عزیزدلمی شما گلی بانوچقدر هنرمند و کدبانو هستین❤️❤️❤️این حلوا کار هر کسی نیست واقعا

واییییییی سلامت باشی عشقم خودمم از زن داداشم یاد گرفتم قبلا هرچی درست میکردم خراب میشد😍❤️

بله عزیزدلم کاملا متوجه شدمخیلی خیلی ممنونم از وقتی که برام گذاشتیدالهی همیشه شاد و سلامت و موفق باش ...

عزیزم قابل نداره هرچی خواستی در خدمتم من😘