2777
2789
عنوان

حضور خدا

73 بازدید | 11 پست

سلام رفقا خوبین 

تا حالا شده تو موقعیتی حضور خدا رو احساس کنید؟

یا با خدا حرف بزنید براتون نشونه بفرسته؟؟؟

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوست دارم عمیقا خدا رو حس کنم

باهاش حرف بزن درد و دل کن هر حرفیی که تو ذهنت بگو انگار داری با دوستت حرف میزنی بدور از فلسفه وادبی حرف زدن خیلی راحت بعد یه مدت کوتاه نور خدا وجودتو میگیره

تعریف میکنی برامون

جدید ترینش اینه وقتایی که دخترم که نوزاد نه ماه است یه چیزی میخوره میره تو گلوش خدا کمکمون می کنه و مخافظشه و نجات پیدا می کنه این یعنی خدا هست

یا بعضی نصفه شبا یه خس معنوی خاصی دارم میفهمم خودم

حضور خدا را خیلی جاها حس کردم قشنگ حس میکنم نگاهم میکنه و همون لحظه آروم میشم خیلی جاها بهترین راه ه ...

چقدرررر شیرینه من خیلی پیش امده اتفاقی افتاده دلهره گرفتم یهو یه نشونه امده و تو ذهنم تکرار شده خدا بود 

جدید ترینش اینه وقتایی که دخترم که نوزاد نه ماه است یه چیزی میخوره میره تو گلوش خدا کمکمون می کنه و ...

خدا حفظش کنه  وااقعا خدا مواظب بچهاس منم خیلی پیش امده یهو نصف شب بیدار شدم بدون هیچ پیش زمینه ای با خودم گفتم ببینم دخترم حالش خوبه یهو دیدم تب داره اینجور وقتا خدا ادم و بیدار میکنه 

خدا حفظش کنه وااقعا خدا مواظب بچهاس منم خیلی پیش امده یهو نصف شب بیدار شدم بدون هیچ پیش زمینه ای با ...

آره منم شده تا حالا خیلی عجیب بود برام

نصف شب یهو پا شدم دیدم دخترم رو تخت چهار دست و پا کرده یه ذره تا پایین تخت فاصله داره

آره منم شده تا حالا خیلی عجیب بود برامنصف شب یهو پا شدم دیدم دخترم رو تخت چهار دست و پا کرده یه ذره ...

دقیقااا میگی خوب شد بیدار شدمممم  خدا و فرشته ها خیلی مواظب بچها هستن