2777
2789
عنوان

کسی درباره ی پرولاکتین چیزی میدونه

1637 بازدید | 25 پست

من تو ۳ ماه ۵ دفعه پری شدم رفتم دکتر واسم سونو ازمایش نوشت  سونو خوب بود ولی تو ازمایش پرولاکتینم۱۶۰ ۱ تا بود دکتر گفت ۳ برابر یه فرده برام ام ار ای از هیپوفیز مغز نوشت گفت انجام بدم گفت اینو اگه درمان نکنم نمیتونم بچه دار بشم خیلی میترسم کسی درباره این موضوع اصلاعاتی داره از اینکه گفت درمان نکنمش بچه دار نمیشم خیلی میترسم

واس منم بالا بود اما فكر كنم خيلي نه كه با قرص حل شد

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
واس منم بالا بود اما فكر كنم خيلي نه كه با قرص حل شد

این دکتره منو خیلی ترسوند گفت باید بین ۱۲۰تا ۴۰۰تا باشه 

شاید تو هیپوفیز مغزت شاید غده داری یا مشکل داری همش از دیروز استرس گرفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پارسال منم برای آزمایشهای قبل از بارداری رفته بودم دکتر گفت پرولاکتینت بالاس اگه نرمال نشه یا بچه دار نمیشی یا لچت سقط میشه منم مث شما خیلی ترسیدم خلاصه با دارو رسید به حد نرمال بعد از اونم حامله شدم الانم پسرم رو پام خوابیده😊😊😊😊

منم چن ماه پیش ۲ ماه پریود نشدم رفتم آز دادم پرولاکتینم ۹۹۵ بود یه قرص خارجی داد ۲ ماه مصرف کردم اومد پایین

البته به من دلیلشو گف که چرا اینقد بالاس🙈🙈🙈

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
به شما هم ام ار ای نوشت یا همینجوری دارو داد؟

فقط دارو داد

به من گف سینت خیلی میک میخوره به خاطر اونه

اینقد بالاس

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍