2777
2789

من همیشه به زمان بندی خدا اعتقاد دارم و باور قلبیم اینه خدا همیشه قشنگ ترین رو می چینه برای آدم. 

ولی اگر اون چیزی که تو ذهنمه نشه چی؟

آخه اون خیلی قشنگه.

یه کوچولو ته دلم خالی شده.

کسی تجربه ای داره؟

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همیشه بهترین رو برام رقم زده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من معتقدم خدا بر اساس میل ما پیش نمیره بر اساس صلاحمون همه چی رو جلو میبره حالا ممکنه صلاحمون فقط سخ ...

راستش اعتقاد من اینه صلاح کار ما همون بهترین برنامه ای هستش که خدا برامون می چینه .

اگر سختی باشه تو برنامه خدا یعنی قرار بوده اتفاق خیلی خیلی بدتری بیوفته.

خیالت تخت.. بدون شک بهترین رو بهت میده شاید تو اون لحظه احساس رضایت نکنی و لی زمان که بگذره میگی خدایا دمت گرم که بهتر شو بهم دادی ...

منم خیلی معتقدم به زمانبندی خدا و داده هاش ...

😎
خیالت تخت.. بدون شک بهترین رو بهت میده شاید تو اون لحظه احساس رضایت نکنی و لی زمان که بگذره میگی خدا ...

چقدر حرفتون آرامش بخش بود برام.

چقدر انسان فراموش کاره .

۲ سال پیش غصه میخوردم خدایا چرا فلان اتفاق نیوفتاد 

الان خداروشکر میکنم که نیوفتاد .

ولی الان باز ته دلم خالی شده🥲

راستش اعتقاد من اینه صلاح کار ما همون بهترین برنامه ای هستش که خدا برامون می چینه .اگر سختی باشه تو ...

درسته این قبول دارم  

ولی این برنامه مطابق میل ما نیست چیزی که ما میخوایم نیست و خب من بابت همین نگرانم

راستش همه چیز قرار نیست قشنگ ترین حالتش باشهولی به حکمت خدا اعتقاد دارم حتی اگه نتیجه ش برام خوب هم ...

به نظرم شاید همون لحظه واسمون قشنگ ترین نباشه ولی دیر یا زود صلاحشو می فهمیم.