2777
2789

من تازه بچه کوچیکه هم هستم ۲ تامون تو یک شهر غریبیم من درس میخونم ولی خواهرم شوهر داره 

مردم تا بچه شون جایی میره مدام زنگ میزنن مادرم انگار نه انگار منم بچه شم مدام با خواهرم تماس میگیره وقتی که میرم خونش میبینم  اما اون روزی زنگ زدم رد ام کرد جواب نداد بعدش ام زنگ این کار ۱ بارش نیست که زنگم نمیزنه مدام هست خط روبیکا ابجیم دست منه پیام داده بیا واتساپ تصویری نمیدونست که دست منه چون برای خواهرم هست  اون شوهر و بچه دارع حداقل دلخوشی داره من چه دلخوشی دارم اگر میتونید ارومم کنید 

.

اروم باش عزیزم

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابوده همین بوده.من توشهرغریب ودور بایه بچه سه سال کل خانوادم بیخود وبیجهت حتی حالمم نمیپرسن.نه زنگ داریم نه رفت وآمد.دقیقا مث مرده.اونوقت بقیه خواهربرادرا دورهم جمعن.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
تابوده همین بوده.من توشهرغریب ودور بایه بچه سه سال کل خانوادم بیخود وبیجهت حتی حالمم نمیپرسن.نه زنگ ...

ادم عذاب روحی میبینه به خصوص که من تو دوران کنکور ام تمرکزم بهم میریزه الان تو این سن هست که من باید محبت ببینم ولی انگار خودم باید از پسشون بر بیام

.

ادم عذاب روحی میبینه به خصوص که من تو دوران کنکور ام تمرکزم بهم میریزه الان تو این سن هست که من باید ...

توجه نکن.توخودت روبساز.درست بخون پیشرفت کن.هرکسی زندگی خودش می‌سازه درنهایت.سعی کن مستقل باشی ونیازب محبت کسی نداشته باشی ک ضربه میخوری.اگرم محبت میکنی بی توقع کن.خواهرت حتما نیازمند توجه و مادرت میبینه که شماقوی هستی توجهش روکمترمیکنه.دقت کردی تو جوجه های گنجشکا؟پدرومادربه اون بچه ای که زرنگ کاری ندارن.بیشترتوجهشون روضعیف.دیدت روبازکن تاازین فکرا راحت شی.انشالله موفق وشادباشی

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود