2777
2789
عنوان

دچار دوگانگی اعتقادی شدم

136 بازدید | 21 پست

کیا مثل منن؟

اعتقاداتم قبلا جور دیگه ای بود بر اون اساس شخصیتم و نوع پوششم و همه انتخابام شکل گرفت ولی به خاطر مسائلی که نمیخوام بازش کنم اون اعتقادات جاشو به چیزای دیگه ای داد. 

حالا من موندم گیج و سردرگم نمیدونم کدوم مسیر درسته پیش مشاور رفتم گفت هر کار دلت باهاشه انجام بده ولی هر کار میکنم انگار یک ترسی تو وجودمه که نمیذاره آرامش داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از مسیر حق دور شدی حواست باشه افتادی تو چاه غفلت در اومدنش سخته 

گناهات زیاد بشن دیگه نمی توونی خودت رو درست کنی 

البته خدا توبه پذیر و مهربان است و او می تواند در یک لحظه همه گناهانت را ببخشد

❤❤❤

این آدمی که الان هستم رو نمیشناسم ولی به شخصیت قبلیم و اعتقادات قبلم هم نمیتونم برگردم. 

نگرانیم از این بابته که اگر بخوام روزی فرزندی داشته باشم چه روش و سبکی رو در پیش بگیرم. با کدوم سبک زندگی تربیتش کنم ؟

اگه از مسیر حق دور شدی حواست باشه افتادی تو چاه غفلت در اومدنش سخته گناهات زیاد بشن دیگه نمی توونی خ ...

مسیر حق رو نمیشناسم و نمیدونم کجاست. میفهمی منظورمو؟ انگار اعتمادمو  به حرفها و باورمو از دست دادم

اگه از مسیر حق دور شدی حواست باشه افتادی تو چاه غفلت در اومدنش سخته گناهات زیاد بشن دیگه نمی توونی خ ...

عزیزم می‌دونی چیه واقعا دیگه یه سری افراد یه سری چیزا رو میبینی سردرگم میشیم ...میگم اینا دارن به ما دین و آموزش میدن پس چرا خودشون عمل نمبکنن ..بعد از طرفیم میبینی ظالما بی اعتقادا روز به روز خوشبخترن عیناً به چشم دیدم .

از یک مشاور مذهبی کمک بگیرین، مشاور های عادی تمام حرفاشون خلاصه میشه توی هر کاری دلت میخواد انجام بده. بدون در نظر گرفتن دنیا و آخرت فرد. نه فقط آخرت، همین دنیا هم دور شدن از مسیر حق خیلی پیامد ها به دنبال داره

شما دو هفته برنامه‌های ماهواره رو ببینی جذب همون حرفها و استدلالها میشی.

حالا برعکس دو هفته برنامه‌های مذهبی و اعتقادی رو ببینی نظرت به اینطرف برمیگرده، به همین سادگی‌.

عقل و منطق و استدلال در این زمینه خیلی کارگشا نیست، فقط باید خودت یکی رو انتخاب بکنی.

وارد هر مسیری که بشی خیال میکنی همون حقه. حالا انتخاب با خودته...

عزیزم می‌دونی چیه واقعا دیگه یه سری افراد یه سری چیزا رو میبینی سردرگم میشیم ...میگم اینا دارن به ما ...

نفوذی در دین اسلام زیاده ...

اما شما باید خدا رو در نظر بگیرید نه بندگان رو 

ظالم اگه قوی هست برا اینکه حسابش رو اخر کار میرسن

❤❤❤