2777
2789
عنوان

کم شدن آب دور جنین

957 بازدید | 29 پست

سلام خانما من 27هفته رفتم سونو گفتن آب دورجنین لب مرزه مایعات بخور الان تازه 30هفتمه نمیدونم اب دور جنین کمترشده یانه  برم سونو دوباره یا وایستم 32هفته برای وزن رفتم ببینم چقدره؟ 

منظورم اینه بدون علامت هم آب دورجنین کم میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم مثل شما بدون ابریزش کم شد.یک هفته بستری شدم صبح و بعد از ظهر قلبشو چک میکردن و هشت ماهگی دنیا اومد..چون امپول کورتون برای ریه زده بودم کمتر از یک هفته ان آی سی یو بود

برای منم مثل شما بدون ابریزش کم شد.یک هفته بستری شدم صبح و بعد از ظهر قلبشو چک میکردن و هشت ماهگی دن ...

یعنی چندهفته بودین دنیا اومد؟‌انقباضم داشتین ؟‌من بخاطر طول سرویکس پایینم استراحت مطلقم به منم گفته هرلحظه ممکنه دنیا بیاد

چرا ولی دکترم چیزی نگفت ازش پرسیدم هم جواب درستی نداد گفت میخای برو سونو نمیخای صبر‌کن32هفته

خودش دستگاه سونو نداشت؟ چه دکتر بی‌خیالی 🤐 بنظرم یه سونو برو وضعیت رو چک کن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خودش دستگاه سونو نداشت؟ چه دکتر بی‌خیالی 🤐 بنظرم یه سونو برو وضعیت رو چک کن

چون استراحت مطلقم میترسم زیاد تکون بخونم سرویکسم به شدت پایینه  نه دکترم سونو نداره ولی کلا برای پیزیت هم شوهرمو میفرستم دارو هامو عوض کنه و کلا حرف بزنه خودم نمیتونم برم

چون استراحت مطلقم میترسم زیاد تکون بخونم سرویکسم به شدت پایینه نه دکترم سونو نداره ولی کلا برای پیز ...

سرکلاژ نکردین؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یعنی چندهفته بودین دنیا اومد؟‌انقباضم داشتین ؟‌من بخاطر طول سرویکس پایینم استراحت مطلقم به منم گفته ...

ن انقباض نداشتم..خیلی نرمال و عالی ..فقط تهوع زیاد داشتم .اعصابم هم داغون بود