2777
2789
عنوان

کم شدن آب دور جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 29 پست
ن انقباض نداشتم..خیلی نرمال و عالی ..فقط تهوع زیاد داشتم .اعصابم هم داغون بود

ببخشید زیاد سوال میپرسم

یعنی بخاطر کم شدن آب دورجنین 34هفته سزارین شدین ؟ یا بخاطر همون حالت تهوع ؟ منظورم اینه علت اصلی زود زایمان کردنتون چی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم کم شده بود علامتی هم نداشتم روزی ۱۲ لیوان آب می خوردم و استراحت می کردم خدا رو شکر بعد سه چ ...

27هفته رفتم گفت لب مرزه الان 29هفته ام بنظرتون برم سونو یا صبرکنم 32هفته برم ؟ ترشح شفاف سفید دارم آبکی ندارم نمیدونم چیکارکنم 

برای شما کم شده بود تکوناش عادی بود‍؟

27هفته رفتم گفت لب مرزه الان 29هفته ام بنظرتون برم سونو یا صبرکنم 32هفته برم ؟ ترشح شفاف سفید دارم آ ...

بله عادی بود . جنین فقط رشدش دووهفته عقب افتاده بود و وزنش کم بود اونم آبگوشت و تخم مرغ سیب زمینی زیاد خوردم شنیده بودم اینا واسه وزن گیری خوبه. دکترم هم آسپرین تجویز کرده بود . 

دکترت چی گفته ؟ اگه نگرانی زنگ بزن مطب بپرس.  

بله عادی بود . جنین فقط رشدش دووهفته عقب افتاده بود و وزنش کم بود اونم آبگوشت و تخم مرغ سیب زمینی زی ...

دکتر سونو گفت مایع دورجنین لب مرزه ولی من نرمال میزنم مایعات بیشتر بخور  دکترخودم چیزی نمیگه 

طول سرویکسم 21شده و میترسم تکون بخورم برم مطب استراحت مطلقم نمیدونم اصلا چیکارکنم 

من کیسه آبم 30 هفته پاره شد . نشتی نداشت ، پاره شد !چون آبریزش واضح داشتم ، یعنی تکون می خوردم یک استکان آب می ریخت ! بستری شدم . آمپول بتامتازون برای ریه زدم . درد و انقباض نداشتم اما سرم تراپی می شدم . بهم سرم زینگر می زدند که الکترولیت شبیه آب کیسه آب داشت . دائم سرم داشتم و استراحت کامل مطلق!  مایعات زیاد می خوردم . گفتن دسترسی لیمو آب کیسه آب رو زیاد می کنه خیلی می خوردم . بهم گفتن تا می تونی آجیل و گوشت بخور . بچه با پروتئین و آجیل وزن می گیره . باید تلاش می کردم زودتر وزن بگیره چون قرار بود زود دنیا بیاد . هفته ای یک بار با ویلچر می رفتم داخل محوطه بیمارستان سونوگرافی گرافی . کلا سه هفته بستری بودم این اواخر که وزن جنین بیشتر شد فشار بیشتر می اومد و آبش شد عدد 6 . فکر کنم 8 تا 24 می تونه باشه . من نگران شدم . ماما گفت نگران نباش ما مادر و جنین با آب صفر هم داشتیم . تا علائم خطر نداری میشه بچه رو نگه داشت . کیسه آب پاره رو نهایت تا هفته 34 نگه می دارند ، بعد بچه رو دنیا میارند . اما مال من تا 34 صبر نکرد . دو روز قبل زایمان آبی که می ریخت صورتی شد . بهشون گفتم . تزریق سرم سولفات رو شروع کردند که برای رشد سیستم عصبی و مغزی جنین هست .بعد دو روز هم جفت پاره شد و خونریزی شدید کردم و بچه 33 هفته دنیا اومد . دو هفته هم نوزاد بستری بود .         

کسایی که آب کیسه آب شون کم میشه ، اگر قابل توجه باشه ، تست آمینوشر می گیرند . باید تست رو از داروخانه بخری . دراز میکشی یک چیز شبیه گوش پاک کن کمی درازتر داره که آغشته به ترشحات داخل واژن می کنند و بعد با استفاده از کیت تشخیصی که داره معلوم میشه ترشحات حاوی مایع کیسه آب هست یا نه . 

الان نگران نباش . خیلی مایعات بخور . پروتئین بخور . تکون نخور . تا سونو بعدی . اگر حداقل تا 34 برسی خیلی خوبه . 34 به بعد خیلی ریسک های نوزاد نارس کمتر میشه

انشاءالله که تا 38 هفته برسونی

انشاءالله که به 38 هفته برسی ولی چون احتمال زایمان زود رس داری ، تحقیق کنید کدوم بیمارستان در شهر شما ان آی سی یو مجهز تر داره و کادر بخش نوزادان ماهر تری داره .

الان این خیلی مهم هست . که اگر لازم شد زایمان کنی بری همون بیمارستان که نوزاد بعد از تولد سریع بهش رسیدگی بشه .   

انشاءالله که به 38 هفته برسی ولی چون احتمال زایمان زود رس داری ، تحقیق کنید کدوم بیمارستان در شهر شم ...

خدا بچتون رو حفظ کنه مرسی از اینکه وقت گذاشتین و کامل توضیح دادین خدا خیرتون بده 

انشاءالله که به 38 هفته برسی ولی چون احتمال زایمان زود رس داری ، تحقیق کنید کدوم بیمارستان در شهر شم ...

واقعا پیامتون هم دلگرمی بود هم کمک کردین خدا خیرتون بده خدا براتون جبران کنه عزیزم مرسی

واقعا پیامتون هم دلگرمی بود هم کمک کردین خدا خیرتون بده خدا براتون جبران کنه عزیزم مرسی

خواهش میکنم عزیزم . انشاءالله به سلامتی بچه رو به موقع به دنیا بیاری . برای زیاد شدن آب دور جنین دلستر لیمو گفتن بخورم که تو متن اشتباه تایپی شده بود .