2777
2789
عنوان

شوهرم رفته زندان

454 بازدید | 32 پست

دو‌ساله با یه بچه کوچیک خونه بابامم ..راهی دادگاه و پاسگاه تو مسیر طلاق…. الانم بخاطر مهریه زندانه…نه زندگی میکنه نه طلاق میده نه مهریه میده و نه حتی نفقه بچه… وضع مالیشون عالیه …الان چن روزه رفته زندان ولی اصلا یه کدومشون یه زنگ‌ نزده برا رضایت یا توافق! این دیگه چه مدلشه!!!!!!!

دیونست؟؟؟؟؟خوب وقتی پول داره و زندگی هم نمیخواد بکنه مریضه ؟توافق کنه طلاق بده بره 

کم عقله واقعا انگار زندان جای خوبیه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بخاطر مهریه میندازن زندان.؟

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

والا کار برادر منم با زنش در دادگاه هست. و به برادرم و مادرم میگفتم مهریه رو جدی بگیرید دارم از ادمها میشنوم که طرف به خاطر مهریه زندانی هست!! دادشم که عین خیالش نبود نه چیزی نمیشه و مادر و خواهرم هم بهش میگفتند حتی اگر زندانی بشی از ما انتظار نداشته باش سند بزاریم یا پول بدیم همونجا بمون اب خنک بخور

دیونست؟؟؟؟؟خوب وقتی پول داره و زندگی هم نمیخواد بکنه مریضه ؟توافق کنه طلاق بده بره کم عقله واقعا انگ ...

بخدا دو ساله همین وضعیتم هست.. فک میکردم بره زندان دیگه آدم میشه یه کاری میکنه ولی محکم تو چشام نگاه کرد گفت میرم زندان میمونم 

بخدا دو ساله همین وضعیتم هست.. فک میکردم بره زندان دیگه آدم میشه یه کاری میکنه ولی محکم تو چشام نگاه ...

شش ماه که موند درخواست طلاق مجدد بده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟