2777
2789
عنوان

خیانت ها چرا انقدر زیاد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 71 پست
بعضیا زنا خراب نیستن دختره کراش می نه رو مردء میبینه متاهله باز اصرار میکنه نمیگم مرد مقصره ولی شیطو ...

من اتفاقا بارها تاکید کردم کسی ک نفر سوم رابطه میشه یک ج..ده به تمام معناست هرزگی تو ذاتشه چه مرد چ زن

ولی مسئله اینکه همیشه زن مقصر شناخته میشه

مرد متاهل خیانت کنه اون دختره مقصر میشه

ولی اگه زن متاهل خیانت کنه نمیگن اون مرد ک اومد باهاش دوست شد مقصره 

من مجوز نمیدم فقط از این دوگانگی تو مواجه با خیانت بدم میاد 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوری صحبت میکنید استغفرالله انگار من خدا هستمخیانت بده هم برا زن هم مرد اما حکمش سنگسار و مرگ نیست

من نگفتم شما خدایی با حکمش هم کاری ندارم اگرچه مرگ برای خیانتکار کمه

ولی جالبه برام وقتی مرد متاهل خیانت میکنه هی میخوان از بار گناهش کم کنن بعضیا. اما اگه زن متاهل خیانت کنه صدو بیست درصدی خودش رو مقصر میدونن. من میگم اون شخص متاهل خیانتکار مقصر اول و آخره 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من اتفاقا بارها تاکید کردم کسی ک نفر سوم رابطه میشه یک ج..ده به تمام معناست هرزگی تو ذاتشه چه مرد چ ...

کاش همون دوگانگی باقی می موند الان بعضی دخترا چون دیگه خودشونو مقصر نمیدونن میرن تو رابطه با مردای متاهل حرفشونم اینه من ک تعهدی ب زنش نداشتم نمیتونست بااون باشه با من بیشتر خوش بود دیدم ک میگم.

همه چیرو اشتباه برداشت کردن حرف ما برابری نرد و زن بود اینا تو چیزای بد دارن برابری ایجاد میکنن

افتادن تو رقابت زیبایی و جذابی با زن آقایون

ن مردای متاهل ک با کسین اول و اخر مقصرن اما قبلنا زنای خراب میرفتن با متاهلا کمتر جدایی بود ی مدت وقت میگذروندن تمام الان دختره میره با متاهل ی جوری ادای عاشقی درمیاره مظلوم نمایی میکنه بیا ببین

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عقد محضری نیاز به اجازه داره صیغه که نیاز به اجازه نداره

آره یادم رفته بود ،ممنون

خاک تو سر همچین مردایی که زن دارن بازم میرن دنبال زن

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

دقیقا منم همینو میگم که مرد و زن خیانتکار هر دو در یه حد تنفر انگیزن

بعضیا فکر میکنن من بااین حرفم دارم ب دخترا مجوز ولنگاری میدم

واقعیت اینکه کسی ک پا تو چنین لجنزاری میذاره ب مجوز ماها نیازی نداره اون خود شیطانه

اما مرد یا زن متاهل وظیفشونه ب همسرشون متعهد باشن. اگر نمیتونن اول طلاق بگیرن بعد برن دنبال تنوع طلبی

و اگه اینکارو نکردن مقصر اصلی خودشونن

منم بعداز ۵سال زندگی مشترک فهمیدم که همسرم با دوست دانشگاهیش رابطه ج... داره. یه مدتی از فانتزی هاش ...

ببخشید هنوز داری باهاش زندگی می کنی و همچنان فانتزی حرف میزنه 🙄

❤️ 💙 💚 🧡 

مرد چی؟ مرد یه حیوان بی اراده‌س ک به پشه ماده هم نمیتونه نه بگه؟! چی باعث شده انقد مردا رو مبرا از گ ...

صد در صد که مقصرند 

بله به قول شما خیلی گ و ه می‌خورند 

میدونی چرا 

چون خانواده های ایرانی پسر رو درست تربیت نمیکنن

میگن پسره دیکه 

ولی حرف من اینه 

جنس خود ما به ما خیانت میکنه اول

حرف دهنتو بفهم😒اصل مرد چیه عیاشی و کثافت کاری همچیو جنسیتی میکنین

اتفاقا خیلی میفهمم

نگاه جنسیتی تو فرهنگ ما هست 

اگه نبود ملت پسرهاشون رو تربیت میکردن نه اینکه بگن ولش کن پسره 

نصف این خیانت ها بخاطر عدم تربیت خانوادگیه