2777
2789
عنوان

خیانت ها چرا انقدر زیاد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عمه من نه برادری نه پدری کسی نداره تنها یه مادر بدبخت از خود این دختر بدبخت تر

من خودم یک مادر براثرساییدگی زانوفلج شده نه عموی سه تاعمه داشتم عرض یکسال همه را ازدست دادم یک خاله دارم 90ساله اش ازمون دوره یک دایی54چهارساله معلول یک چشم نابینا مراقبت اون من میکنم 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
چطوری بدون اطلاع زن اول زن گرفته؟ مگه تو عقد نامه ثبت نکرده با اجازه همسر اول؟

عقد محضری نیاز به اجازه داره صیغه که نیاز به اجازه نداره 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بله مقصر اول و آخر زن هایی مثل شما هستن که توجیه میکنناصل زن رو حیاست نه هر شب تو یه خونه

مرد چی؟ مرد یه حیوان بی اراده‌س ک به پشه ماده هم نمیتونه نه بگه؟! چی باعث شده انقد مردا رو مبرا از گماه بدونید؟ مرد متاهل خیلی گو..ه میخوره دنبال زنای خراب بیوفته

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

کلیشه نیست مرد با مرد خیانت نمیکنهمرد با یه زن خیانت میکنن

زن متاهل خیانت کنه هم از این پنجاه پنجایی ها میگین؟ یه دستور سنگسارشو صادر می‌کنید؟! 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مرد چی؟ مرد یه حیوان بی اراده‌س ک به پشه ماده هم نمیتونه نه بگه؟! چی باعث شده انقد مردا رو مبرا از گ ...

بعضیا زنا خراب نیستن دختره کراش می نه رو مردء میبینه متاهله باز اصرار میکنه نمیگم مرد مقصره ولی شیطون کارشو بلده زن و مرد هردو مقصرن ب ی اندازه

انقدر گفتیم زن مقصر نیست مردء خوب باشه ک دیگه همه میگن ب من چ شوهرش خرابه مجوز ندیم ب ادما

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

گلم مرد با کی خیانت میکنه؟؟ مگه نه طرف مقابلش یه زنه دیگست؟؟

اینو قبول دارم اگه همجنسای خودمون بعضیاشون یکم شرم و حیا و وجدان داشته باشن این اتفاقا نمیفته ولی اینکه میگه پنجاه پنجاه مقصرن دختر خاله بنده خداش کجا مقصره😒اون چه گناهی کرده یادمه یکی از اقوام به خانومش خیانت کرد و هیچکی پشت خانومش در نمید یه توپ تشر لاقل بزنن به مرده

دقیقا آخه نمیگن مرد با کی خیانت میکنه؟ با یه زنه دیگه پس هر دو مقصرن

نه جان

از هرزه خیابونی ک انتظاری تیس اون شرفشو خیلی وقته فروخته

مثل این میمونه ک طرف بره مواد بخره بکشه مغتاد بشه بعد بگه وای تقصیر ساقیه! خب تو نکش 

مرد یا زن متاهل هم باید ب زندگیش متعهد باشه مقصر اصلی اونه نه خیابونیا

زن متاهل خیانت کنه هم از این پنجاه پنجایی ها میگین؟ یه دستور سنگسارشو صادر می‌کنید؟!

جوری صحبت میکنید استغفرالله انگار من خدا هستم

خیانت بده هم برا زن هم مرد اما حکمش سنگسار و مرگ نیست

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

بعضیا زنا خراب نیستن دختره کراش می نه رو مردء میبینه متاهله باز اصرار میکنه نمیگم مرد مقصره ولی شیطو ...

بعضی ها جوری هستن که راحت برای بهتر رد شدن خودشون خواهر خودشون رو زیر پاشون له می کنن چه برسه به دختر کسی دیگه

❤️ 💙 💚 🧡 

بعضی ها جوری هستن که راحت برای بهتر رد شدن خودشون خواهر خودشون رو زیر پاشون له می کنن چه برسه به دخت ...

دیدم

دختره با شوهر خواهرش میرفت بیرون میگفت ن مث داداسمه بعد عشوه میومد چجوری برا مردء

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

جوری صحبت میکنید استغفرالله انگار من خدا هستمخیانت بده هم برا زن هم مرد اما حکمش سنگسار و مرگ نیست

اخه پنجاه پنجاهی که میگین درست نیست آدم از هرزه های خیابونی توقع تعهد شعور شخصیت نداره ولی از همسرش داره بلاخره باید یه فرقی بینشون باشه کسی که خیانت میکنه صد در صد مقصره