2777
2789

سلام لطفا تجربتو بگو

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم ی حسابدار خانوم داره مجازی براشون حسابارو انجام میده ماهی ۱۰ تومن بنظرم خوبه چون حضوری هم نیس

اوهوم دورکاریم داره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
داداشم ی حسابدار خانوم داره مجازی براشون حسابارو انجام میده ماهی ۱۰ تومن بنظرم خوبه چون حضوری هم نیس

چه خوب حسابدار چی هستن

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
باازمون رفتی؟ازش راضی هسی ؟

ن من کارآموزی رفتم آموزش دیدم قبول کردن دیگه تازه دیپلم گرفتم

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
چجوری قبول شدی؟ خیلی باید بخونی ؟ میشه بگی چیکارا کردی که قبول شدی

از طریق اینکه کارآموز بودم انتخابم کردن

ن من کارآموزی رفتم آموزش دیدم قبول کردن دیگه تازه دیپلم گرفتم

یعنی بامدرک دیپلم کارمند بانک هستین؟