2777
2789
عنوان

خاستگارامو بخاطر دوست پسرم رد میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 57 پست

اگه دوست پسرت ارزششو داره و مطمئنی که مرد زندگیه و قصد ازدواج باهات و داره اشکالی نداره عزیزم صبر کن هنوز سنی نداری منم تو همچین شرایطی بودم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کیسا خوبن اما من نمیتونم وقتی دوست پسرمو دوست دارم… خجالت میکشم با دوست پسرمم مطرح کنم که این همه رو ...

بچه ای هنوز چند سال بعد ب خودت لعنت میفرستی

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی داری اشتباه میکنی، باور کن از دوست پسر شوهر در نمیاد، یک در هزار برا ازدواج پاپیش میذارن، وگرنه برا سرگرمی و تفریح و.... دوست میشن، خجالت نداره، پس برا چی باهات دوست شده، خجالتو بذار کنار، بگو من خاستگارامو دارم به خاطرت رد میکنم، آینده و هدف رابطه ما چیه؟ ببین چی میگه، از جوابش به نتیجه میرسی که به پاش بمونی یا نه، البته من میگم اگه خاستگاری داری که موقعیتش خوب هس رد نکن، چون این خاستگارا هم یه زمانی پیداشون میشه ها گفته باشم، بعد از مدتی دیگه خیلی خیلی کم میاد خاستگار 

اگر دوست پسرت فرد مطمعنی هست چرا که نه

مطمنه اما خب من این مسله رو مطرح نکردم که من کلی خاستگار رد کردم بخاطرش و خانواده ی من این مدلی نیستن بپذیرن من دوست پسر دارم واسه همین بهم فشار میارن🥲

❤️❤️❤️خدایا شکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️

من واسه خاستگارا ناراحت نیستم من بخاطر فشاری که خانواده روم میزاره ناراحتم ۲۳ سالمه سنی ندارم هم خجا ...

بذار همیشه عقلت برات تصمیم بگیره نه دلت

پارتنرت شرایط نداره درسته؟ 

شماام به پاش موندی درسته؟ 

باور کن باور کن باور کن دو روز دیگه یا بهانه میکنه و میذاره میره

یا اگه ام جورشه برسین به همدیگه حاضرم قسم بخورم ممنونت نیست بابت روزایی ک به پاش موندی تا شرایطش جور شه

به حرفام الان اهمیتی نمیدی چون دلت گیره اما ازت خواهش میکنم با عقلت تصمیم بگیرم ک پیشمون نشی خدایی نکردی

اشتباه میکنی،دیر میفهمی ولی بلاخره میفهمی ،که هیچی تو این رابطه ها نیست (ناراحت نشیا عزیزدلم

نه عزیزم ناراحت نمیشم راستش خودم ناراحت هستم بابت همه این اتفاقا🥲 عزیزم چجوری مطرح کنم با دوست پسرم؟ اصلا بکنم؟

عاقلانه فکر کناون پسره علافت کرده یبار رک و راست بهش بگو

خجالت میکشم عزیزم چجوری بگم بهتره؟

اخه مشکل من اینه حتی نمیتونم با دوست پسرم مطرح کنم من کلی خاستگارامو رد کردم و خانواده بهم فشار میار ...

یبارهمینطوری غیرمستقیم ازخواستگارت بگواگه قصدی داشته باشه میادجلو

از دوس پسر شوهر درنمیاد ۹۸ درصدشون ازدواجی نیستن

اخه من دوسش دارم🥲 پس احساسات من چی میشه🥲

اگه پسر خوبیه و مطمئنی باهاش آینده داری چرا که نه

من دوسش دارم و همه رو هم برای اون رد میکنم اما نمیتونم باهاش مطرح کنم که خانوادم نمیپذیرن دوست پسر داشتنو و بهم برای ازدواج فشار میارن🥲