2777
2789

بچه ها پدرم داره خیانت می کنه.و میدونم قضیه برای کی دو ماه نیست حداقل کم کمش ۶ یا ۷ ساله همو می شناسن.یه بار تلفنی که با زنه صحبت می کرد شنیدم گفت تو ۵ سال پیشم همین طوری بودی اصلا عوض نشدی :)

بچه ها من یه بار به روی بابام آوردم .کلی قسم و آیه و به خاک پدر و مادرش قسم خورد که من اینکارو نکردم.اما انقد نشونه گذاشته که داداش کوچیکم هم متوجه شد و بهم گفت.

بچه ها من شماره زنه رو دارم.شمارم پلاکش چ مدل ماشینش رو دارم.اسمش هم میدونم.چیکار میتونم بکنم که بترسه و جلو نیاد دیگه

اصلا به نظرتون من توی این شرایط چیکار میتونم بکنم؟

خودم دانشجو شهر دیگه ای هستم و خیلی کم خونه ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه بگم میدونم به حرفم گوش نمی دی. ولی خواهرانه میگم از قول قرآن و مولانا و تمام بزرگان میگم. شما هیچ کاری نکن به روش هم نیار. ستاری کن ستاری تا خدا بهت کمک کنه. عیبو بپوشون ببین خدا چه کمکی میکنه. اگه حرکتی بزنی جسم و روح و روانت به هم میریزه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

گاهی دخالت تو ممکنه کار را خراب تر کنه . بابات اگه نتونه ازش دل بکنه خودتو به آب و آتیش هم بزنی دل نمی کنه ازش . بنظر من کاری نکن که مادرت بفهمه . بذار هر وقت صلاح بود خود به خود قضیه فاش بشه برای مادرت . خدا را چه دیدی شاید اصلا قبل از اینکه فاش بشه برای مادرت ، اون خانم از زندگی پدرت رفت بیرون دنبال کسی دیگه . نه خانی رفته نه خانی آماده . ممکنه اگه مادرت بفهمه خدای نکرده کار به جاهای باریک کشیده بشه . 

چجوریه که مادرتو دوست داره ولی بهش خیانت کرده؟

وقتی داداش کوچیکتم فهمیده مطمئننننننننننننن باش مامانتم فهمیده. زن ها تو این قضیه خیلی تیزن. تو خودتو بکش کنار بزار هر کاری لازمه رو مامانت بکنه. 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
آخه بگم میدونم به حرفم گوش نمی دی. ولی خواهرانه میگم از قول قرآن و مولانا و تمام بزرگان میگم. شما هی ...

اوهوم 

بابام سری قبل که بهش گفتم منو بخشید ولی گفت اگر ادامه بدی ممکنه از چشمم بیفتی

ولی من داغون بودم فقط میخواستم بدونم چرا

چجوریه که مادرتو دوست داره ولی بهش خیانت کرده؟وقتی داداش کوچیکتم فهمیده مطمئننننننننننننن باش مامانت ...

دقیقا 

هیچ وقت دوست نداشتم زندگیم رو توی نی نی سایت مطرح کنم ولی انقد گیج شدم که دیگه تنها چاره ام رو اینجا دیدم

گاهی دخالت تو ممکنه کار را خراب تر کنه . بابات اگه نتونه ازش دل بکنه خودتو به آب و آتیش هم بزنی دل ن ...

منم به همین فکر کردم ولی دوست داشتم زنه رو بترسونم 

اذیتش کنم تهدیدش کنم یا حتی به یه بهانه ای وارد زندگیش بشم و تهدیدش کنم 

نمیدونم

به هم ریختم کلا

چجوریه که مادرتو دوست داره ولی بهش خیانت کرده؟وقتی داداش کوچیکتم فهمیده مطمئننننننننننننن باش مامانت ...

من حس می کنم محبتش رو ببشتر کرده که ما شک نکنیم به چیزی

نمیدونم

خدا منو ببخشه اگر دارم تهمت میزنم بی دلیل