2777
2789

شیرین سخن گفتن 

کوتاه اومدن تو بحث ها 

و اینکه نخوایم به هر طریقی به هم ثابت کنیم که ما درست میگیم و حق باماست خیلی خوبه 

انقدر تو تاپیک ها با هم نجنگیم

دنیای واقعی یه بازیه وای به حالِ این دنیای مجازی

انقدر جدیش نگیرید 

شایدم بهتره ظرفیتتون رو ببرین بالا که هر حرفی بهتون بر نخوره

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ی تاپیک ی کاربر بود خیلی بد حرف زد گفتم گفتم متاسفم لطفاً درست حرف بزن برگشت گفت تو بی پدری اگه پدر داشتی اینحوری نمیگفتی خودش به همه حرفای زشت میزد . واقعا دلم شکست ولی جوابشو ندادم اصلا نخواستم با هاش هم کلام بشم .

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
اصلا گرفتید اصل مطلب رو؟به کی برخورد؟همین الانش برای جنگ و ساز مخالف زدن آماده اید

دقیقا

درست گفتین 

من معمولا تو تاپیکا ساز مخالف میزنم

تا بتونیم جنبه های مختلف موضوعات رو ببینیم

اگه قرار باشه فقط نظرات موافق رو ببینیم دیگه رشد کجا بود؟

نقده که سازندست

بعدم اینجا دراماتیک بازی زیاد در میارن

تا یکی یه حرف مخالف میزنه شروع میکنن به ناله و نفرین

به خاطر اینه که به هر حال باید خودمونم آماده نقد و مخالفت باشیم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من تو ی تاپیک ی کاربر بود خیلی بد حرف زد گفتم گفتم متاسفم لطفاً درست حرف بزن برگشت گفت تو بی پدری اگ ...

آفرین به شما

متاسفم برای این بی احترامی که بهتون کردن 

به هر حال هر چی واکنش نشون ندیم خودمون و احساساتمون بیشتر در امان می مونیم 

چون اون ها از هیچ چیزی ابایی ندارن و لذت میبرن از این کشتی گرفتن با دیگران

دقیقادرست گفتین من معمولا تو تاپیکا ساز مخالف میزنمتا بتونیم جنبه های مختلف موضوعات رو ببینیماگه قرا ...

کاش متوجه منظورم شده باشید

ازتون درخواست میخوام یک بار دیگه تاپیک رو بخونید 

اصلا بحث سر این نیست که همیشه موافقت کنید

آفرین به شمامتاسفم برای این بی احترامی که بهتون کردن به هر حال هر چی واکنش نشون ندیم خودمون و احساسا ...

درست میگی چون اگه منم ادامه میدادم بی احترامی بیشتر میشد اصلا بعضیا ارزش ندارن باهاشون هم کلام بشی .اینجا خیلی از کاربرا فقط منتظرن ی حرفی بزنی سریع باهات دعوا کنن یا توهین 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹