2777
2789
عنوان

سقط کردم

324 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من جمعه سقط کردم توی ۱۲هفته سه روزه خونه مامانمم خسته شدم میخام برم خونه خودم

مراقبت خاصی میخاد؟برم فقط استراحت میکنم ولی همش نگرانم مشکلی برام پیش نمیاد

بیا نجنگیده نبازیم...✌

منم خونه خودم سقط کردم دو روز اول خیلی داغون شدم خونریزی شدید داشتم تا سقط کنم همسرم کنارم بود بعدش سرپا شدم دومین بارم که کلا چند ساعت درد کشیدم و دفعش کردم فرداش حالم خوب بود میتونستم کارامو انجام بدم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم هیچی نمیشه 

برو خونه ی خودت 

ولی کار سنگین نکن 

و اینکه اصلا اصلا دست و پاهاتو توی آب سرد نزن 

کلا با گرم کار کن 

استراحت کن 

آناناس طبیعی حتتتما بخور 

کاچی ام راحته واسه خودت میتونی درست کنی 

اونم زیاد بخور

به خودت برس و بیشتر استراحت کن 

بخواب تا میتونی 

من سقط کردم و این چیزا رو دکترم گفت رعایت نکردم چون بچم کوچیک بود و نمیتونستم 

الان با اینکه خیییلی سال گذشته عوارضش باهام هست 

و ۱۰ هفته سقط داشتم. مراقبت هم نکردممستقبم از بیمارستان رفتم خونهشبم رفتم خونه مامانم فقط چیز سنگین ...

نه برم خونه که اصلااا کار نمیکنم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
منم خونه خودم سقط کردم دو روز اول خیلی داغون شدم خونریزی شدید داشتم تا سقط کنم همسرم کنارم بود بعدش ...

من بعداز سقط دیگه خونریزی ندارم شستشو هم دادن بعدش

الان دیگه کار نمیکنم فقط خواستم مطمین شم حوصلم نمیکشه بمونم اینجا دیگه

بیا نجنگیده نبازیم...✌
نه عزیزم هیچی نمیشه برو خونه ی خودت ولی کار سنگین نکن و اینکه اصلا اصلا دست و پاهاتو توی آب سرد نزن ...

ممنون عزیزم‌حتما رعایت میکنم خیلی نگران بودم مرسی که گفتی

بیا نجنگیده نبازیم...✌
من بعداز سقط دیگه خونریزی ندارم شستشو هم دادن بعدشالان دیگه کار نمیکنم فقط خواستم مطمین شم حوصلم نمی ...

منم سر سقط اولم همون دو روز خونریزی داشتم بعد قط شد رفتم سونو بقایا خداروشکر هیچی نبود ی سونو بده خیالت راحت شه 

منم سر سقط اولم همون دو روز خونریزی داشتم بعد قط شد رفتم سونو بقایا خداروشکر هیچی نبود ی سونو بده خی ...

من شب دفع کردم تا فردا صبح خونریزی رقیق داشتم رفتم سونو بقایا گفت دیواره رحمت هنوز ضخیمه دوتا لخته ی خییییلی ریزهم مونده دکترم غرستادم اتاق عمل اوناهم خارج کردن الان فقط وفتی میرم سرویس در حد خون آبه هست

بیا نجنگیده نبازیم...✌
منم سر سقط اولم همون دو روز خونریزی داشتم بعد قط شد رفتم سونو بقایا خداروشکر هیچی نبود ی سونو بده خی ...

مگه چندبار سقط کردین؟

بیا نجنگیده نبازیم...✌
من شب دفع کردم تا فردا صبح خونریزی رقیق داشتم رفتم سونو بقایا گفت دیواره رحمت هنوز ضخیمه دوتا لخته ی ...

خب با این شرایط میتونی خودت ب کارات برسی فک کن پریود شدی اما بعدش حتما برو سونو اگرم خیلی طول کشید این خونابه ها ب دکترت بگو