2777
2789
عنوان

دوستی گلم واسم دعا کنید.

68 بازدید | 16 پست

دوستای گلم واسم دعا کنید.فردا پنج شنبه جواب پاپ اسمیرم میاد.خیلی استرس ودلشوره دارم .

آخه زخم دهانه رحم شدید وعمیق همراه بالکه بینی وخونریزی داشتم.

برام دعا کنید که آزمایشم خوب ونرمال باشه.

چند وقته خواب ندارم از ترس واسترس.

التماس دعا دارم ازهمه ی دوستان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور فهمیدی ک زخم دهانه رحم داری؟من یبار رفتم دکتر زنان بهم گف زخم داری بهم دازو هم داذ استفاده کنم بعد از ی هفته دپباره برم پیشش ولی من نرفتم دیگه اخه از معاینه خیلی میترسم 

لیدیز اندجنتلمن:برا قبول شدنم توکنکور ی صلواتی دعایی چیزی برام میکنین مقسی
چجور فهمیدی ک زخم دهانه رحم داری؟من یبار رفتم دکتر زنان بهم گف زخم داری بهم دازو هم داذ استفاده کنم ...

گلم برو پیگیر باش تا خدایی نکرده مثل من نشی.

من لکه بینی وعفونت داشتم که دکتر بامعاینه فهمید که زخم عمیقی دارم حتی دکتر قبلی بهم نشون دادکه کمی کوچکتر بود ولی بعد چند ماه که دوباره رفتم که لکه بینی وعفونت شدیدداشتم که گفت وضعت افتضاحه.

خیلی استرس دارم.دارو اصلأ روم تأثیر نداره.

گلم برو پیگیر باش تا خدایی نکرده مثل من نشی. من لکه بینی وعفونت داشتم که دکتر بامعاینه فهمید که زخم ...

میترسم از معاینه.حتی میترسم مجبور باشم یخ گذاری کنم

شماحتمأ لکه بینی و عفونت نداشتی که خوب بوده.ولی پیگیر باش

عفونت فک.کنم داشته باشم یعنی همیشه من داشتم حتی دوران مجردی ولی این خانومه بهم گف عفونت نداری لکه بینی هم ندارم

میترسم از معاینه.حتی میترسم مجبور باشم یخ گذاری کنم

عزیزم اگه عفونت ولکه بینی نداشته باشی ترس نداره.وبادارو رفع میشه.نترس گلم برو تا وضعت بدتر نشده خوب بشی