2777
2789

من از الان عذر میخوام لطفا اگه حساسید ادامه نخونین 

من دیروز کیوی به مقدار زیاد خوردم و نارنگی 

ترشی 

و یه نوع زیتون که اونم ترش بود 

و در آخر تن ماهی 

دیشب ساعت حدودا یک خوردیم 

حالم خوب و میزون بود 

مسواک زدم بخوابم 

بازم کارد بخوره شکمم کیوی و نارنگی خوردم 

بعدشم یه قلوپ آب یهو به شدت حالت تهوع گرفتم و دوبار بالا آوردم 

الان مشکل اینجاست باد گلو دارم و همش طعم تن ماهی میده من واقعا واقعا واقعا شرمندتونم اما استرس دارم 

امکان داره مسمویت با تن ماهی باشه یا خیر

زیاد خوردی و‌تن ماهی رو باید با هرغذایی نخوری مسمومیت میاره عرق نعناع با آب قاطی کن بخور ببین خوب میشی باید بالا بیاری تا مدت خالی شه معدت پره

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این تغذیه معذرت میخام  قاعدتا باید اسهال میشدی

اینا یی که خوردی بشدت سرده یه آبجوش نبات بخور معده ت آروم بشه بهتر نشدی برو دکتر 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
با این تغذیه معذرت میخام قاعدتا باید اسهال میشدیاینا یی که خوردی بشدت سرده یه آبجوش نبات بخور معده ...

حق دارین الان خیلی بهترم فقط چنان ترسیدم 😞میگم نکنه از تن ماهیه و بکشه مارو😭

حق دارین الان خیلی بهترم فقط چنان ترسیدم 😞میگم نکنه از تن ماهیه و بکشه مارو😭

مسموم نشدی تن ماهیا جوشوندی تاریخشم که نگذشته

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن