2777
2789
عنوان

هر صبح تو خونه ی ما دعواست بخاطر پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اس زیاد حساس نشو زیاد بهش گیر بدی لجبازیش بیشتر میشه سعی کن با آرامش رفتار کنی استرس تورو میبینه اینطوری اذیت میکنه سعی کن بیشتر به خودت رسیدگی کنی تا حس کنه بهش کم توجه شدی خودش میاد سراغت ازت کمک میخواد

منم با پسرم هر روز خدا دعوامونه خیلی پرخاشگری میکنه البته اقتضای سنش هست باید درکشون کنیم هر چند خود ...

چندسالشه 

من اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام 

امروز التماسش کردم برو نوون بهر ، نونوایی چسبیده به خونمونه میگه نمیرم منم گفتم موقع پول گرفتن خوب زرنگی حالیت میکنم

خیییلی یه دندست گاهی وقتا میگن انگار عقل تو کلش نیست

عزیزم من باشم اهمیت نمیدم 

من دخترم گاهی لج میکنه تا میگم بهش به من چه هر کاری خواستی بکن دقیقا همون چیزی که گفتم رو انجام مبده شمام محل نزار وقتی میبینه شما حساسی دست میزاره رو نقطه ضعفت

متوجه نمیشم چطوری لباسش رو پوشیده ولی اگه همینطوری بره مدرسه چی میشه؟ خیلی بده؟

من مثلا پسرم زیر فرمش لباسش بزنه بیرون بهش میگم اگر درست کرد که هیچی وگرنه دوباره نمیگم برای یقه لباسش پاچه شلوارش کلا برای لباس پوشیدنش همینم فقط یه جاهای خاص شاید اصرار کنم فلان شلوارو بپوش ولی باز هم اگر گوش نکنه منم میگم ولش

کلاس ششمه

این خیلی اوضاعش خرابهحتی یقه ی لباسشم من درست میکنم ، همش میگه نمیتونم

فکر میکنم از اول همه ی کاراشو انجام دادی برا همین چیزی بلد نیست.خواهشا بچه رو بزار به حال خودش یه بار تذکر بده اگه‌گوش نکرد خودش بره مدرسه چند نفر مسخرش کنن خودش بفکر میشه

۶ که زیاده سنش... 

چرا به خودش واگذارش نمیکنی؟؟؟

چرا مرد بزرگ رو بکن نکن میکنی

چرا نمیذاری یبار با همون وضع بره تا بدونه غلطه...

من دخترم کلاس دومه بچم. کوچولوعه هنوز

از ماه پیش کم کم یادش دادم درساش رو خوش حاضر کنه برا فردا

و صبونه روز قبل رو از کیفش در بیاره

چندبارم هی یادآوری میکردم

یبار گفتم دیگخ یادآوری نمیکنم مسولیت کارت به عهده خودتخ

یبار صبونه اش رو از کیف در نیاورد

فردا با همون صبونه نیم خورده رفت مدرسه

دیگه درست شد😅🥴

منم اینطوریه پنجمه، بیخیال سر به سرش نزارید، منم سر درس گیر میدم بعد خودم عذاب وجدان میگیرم، یکی دو ...

ممنون 

ولی این به هیچ صراطی مستقیم نیست 

خیلی رابطمون بااین اخلاقاش خراب شده