2777
2789

من ای وی اف کردم بتام بعد دوهفته اول 38بود بعد دوروز شد 105و دوروز بعد اون 215و دوروز بعدش 566و بعد چهار روز شد 2289 اول ک بتا پایین بود می‌گفتن شاید خارج رحمی باشه ، حالا من امروز ی لکی بینی خیلی ریز افتادم ک با پرژسترون خیلی سریع بعد دوساعت قط شد حالا سمت چپم زیر شکم ی جور گرفتگی اتفاق ک شاید چند دقیقه شد ولی درد نبود . خیلی میترسم میگم امکان داره خارج رحمی باشه ؟ اصلا اطلاعاتی از خارج رحمی دارید توروخدا هرکس هرچی می‌دونه بهم 

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه بتا نرمال رفته بالا... چرا فکر میکنی خارج رحمیه؟

فقط اون گرفتگیه ی نقطه زیر شکمم سمت چپ ب شک انداخته ولی درد نداشت اصلا فقط ی گرفتگی چند دقیقه ای بود ک دیگه تکرار هم نشپ

عزیزم آی وی اف فکر نکنم خارج رحم بشه... اون همه هزینه و برو و بیا و آزمایشکه بچه رو توی لوله رحم کاش ...

اتفاقا در ای وی اف احتمال خیلی بیشتر از عادی هست چون جنین در حال حرکت هست

فقط اون گرفتگیه ی نقطه زیر شکمم سمت چپ ب شک انداخته ولی درد نداشت اصلا فقط ی گرفتگی چند دقیقه ای بود ...

عزیزم حاملگی هزااارتا حالت عجیب و غریب داره اگه قرار باشه انقدر حساس باشی ضرر میکنی

خارج رحمی هم دردهای وحشتناکی داره اینجوری که نیست

عزیزم حاملگی هزااارتا حالت عجیب و غریب داره اگه قرار باشه انقدر حساس باشی ضرر میکنیخارج رحمی هم درده ...

این دکترای نامرد میترسونن