2777
2789
عنوان

اجاره خونه برامون سنگین شده و همسرم تو فشاره(درد دل)

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اصلا نمیتونین از اینجا تکون بخورین همینجور اجاره ها داره میره بالاتر

تو دیوار نگاه میکنم نسبت به مرداد که خونه گرفتیم اجاره انگار بهتر شده! فکر کنم چون زمستونه اینطوریه اینم شانس ماست

ماهم ۵.۵۰۰اجاره میدیم با دوتا بچه

خیلی سخته خیلی، بعضی وقتا فکر میکنم اگه حرف پدرم رو گوشمیکردم شاید هم اون راحت‌تر بود و هم من، آخه منم از لحاظ زناشویی به پاش نمیتونم برسم و اون اذیت میشه، این چه زندگیه دیگه 😢

یادش رفته به موقعش براش فداکاری کردم، ولی کلش بازم میگفتم هرچی تو بگی، تحمل سرکوفت رو ندارم😔

از بس  کم خواستی  باهاش  راه اومدی  پروش کردی   من  اصلا   برام مهم  نیست  داره نداره   فقط،لیست  میدم  برا چیزایی که میخوام     تا ۳ ماه پیش هم مستاجر بودم   تازه خونه خریدم  یک بار  دنبال  خونه ونرفتم  و نگفتم  چقدر  باید  بدی    همیشه  دنبال بهترین  بودم   بره بیشتر کار کنه   تو ازش  پول نمیگیری  برا خرج  خودتو دخترت   بعد  برا ۶ تومن میناله    یه سر بیارش  تهران  تو جای پرت هم گرایه  الان  ۲۰ تومن  شده 

اگه تلاشش رو می کنه و کم کاری نمیکنه درکش کن اشکالی نداره بنده خدا دیگه چیکار کنه اوضاع بده بهش فشا ...

تلاش که میکنه بخدا منم بهش سرکوفت نمیزنم اصلا، فقط یبار جایی که میخواستم خونه گرفتیم که غلللط کردم

خیلی سخته خیلی، بعضی وقتا فکر میکنم اگه حرف پدرم رو گوشمیکردم شاید هم اون راحت‌تر بود و هم من، آخه م ...

چیکارس؟؟؟

یعنی خیلی گرمه؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

حقیقتا ناراحت شدم تو اینقدر فداکاری کردی اخرش اقا چهل متر زبون پیدا کرده

چقدر واقعا ما خانوما گناه داریم میسوزیم و میسازیم اخرش مقصرم میشیم 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

چیکارس؟؟؟یعنی خیلی گرمه؟

شغلش و پارسال عوض کرد رفت ویزیتوری ولی قسطامون عقب‌افتاد و مجبور شدیم از بخشی از پول پیشمون قسطا رو بدیم الان اسنپ میره فقط

آره متاسفانه 

ماهی 6 تومن، شمالیم ما، سال پیش 2.5 میدادیم

ماهی شش تومن پوله؟؟؟احساس میکنم شوهرتو خیلی بی عرضه بار آوردی عزیزم ناراحت نشی.بزن دیوار با سایت جاب ویژن کاریابی الان همه جا حقوقا بالای ۱۵ تومنه.خب ۶ تومن کرایه بده باقیشم کافیه براتون.تهران همسایه ما ماهی ۱۷ میلیون کرایه میده.یکیشم ۲۵ میلیون

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
تو دیوار نگاه میکنم نسبت به مرداد که خونه گرفتیم اجاره انگار بهتر شده! فکر کنم چون زمستونه اینطوریه ...

اصلا بحث اجاره خونه نیست هزینه اثاث کشی و کمیسیون املاک هم میاد سرش

تلاش که میکنه بخدا منم بهش سرکوفت نمیزنم اصلا، فقط یبار جایی که میخواستم خونه گرفتیم که غلللط کردم

نه تقصیر شمام نیست بالاخره شما هم نیتت خیر بوده که میخواستی بری سر کار کمک خرج باشی نمیخواستی که بهش فشار بیاری. کلا اوضاع اقتصادی بده همه چی گرونه نه فقط برای شما برای بیشتر مردم. اگه تا به حال خوب بوده این حرفشم بذار پای خستگی و کلافگی و سردرگمی تو این اوضاع سخته والا تو این اوضاع مدیریت زندگی