اگه به اندازه جوشوندیش و تاریخ انقضا داشته که نباید مسموم بشی..بعدم دختر خوب کی شب ماهی می خوره اونم تن ماهی..شب طبع سردی داره و ماهی و تنهم سرده..علاوه بر اون تن ماهی چربه و روی هاضمه منم تاثیر بدی داره..برو دکتر..ابجوش نباتم بخور سردیت بر طرف شه
اخه کاملا خوب بودم کامل کامل رفتم مسواک زدم یه کیوی خوردم و یه نارنگی یک هو یه دردی عجیبی گرفت شکمم ...
اوه اوه..کیوی و تنماهی روی تن ماهی..شک ندارم سردیت کرده..ممکنه رو دل هم کرده باشی..همین حالا ناشتا سر دلتو بمال..این طوری..از زیر جناق سینه دستتو بکش به سمت راست شکمت..چند بار این کار رو بکن...بعدم ۳۶ بار در جهت حرکت عقربه های ساعت و ۳۶ بار خلافش شکمتو تو ناحیه دور ناف ماساژ بده..نبات داغ درست کن بخور..گل گاو زبون با نبات.یا ابجوش نبات..
اوه اوه..کیوی و تنماهی روی تن ماهی..شک ندارم سردیت کرده..ممکنه رو دل هم کرده باشی..همین حالا ناشتا ...
ببین از شناختی که از خودم دارم😭تا فردا اگه خدا بخواد چیزی نباشه من در هر حال سکته رو زدم الان میترسم حتی بخوابم از دیشب نخوابیدم میگم نکنه تو خواب بمیرم
تاریخ تا ۱۴۰۵داشت و اینکه الان یادم اومد که حداقل نیم ساعت جوشوندم پس چرا هی گاز معده دارم و طعم تن ...
نترس عزیزدلم ، اول از همه اروم باش ،تاریخ داشته و جوشوندیش پس بوتولیسمش غیرفعال بوده ، چربی تن ماهی زیاده و سنگینه، طبعشم سرده ، چای نبات غلیظ بخور اول از همه ، احتمال زیاد خوب میشی اما باز هم حضوری برو اورژانس ، ممکنه واکنش آلرژیک هم باشه