2777
2789
عنوان

بدبخت شدم مسمویت با تن ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 6744 بازدید | 99 پست
الان علائمت چیه؟ آروم باش ،بهم بگو دقیقا چه حالتی داری،من پزشکم میتونم کمکت کنم

عزیزم ممنونم 

اول که گرفتگی بینی داشتم چون به تازگی عمل کردم اسپری زدم درست شد 

بعد مدام گاز معده که بوی تن ماهی میداد از دهن 

عذر میخوام خیلی عذر میخوام

بالا اوردم دوبار 

الان دوباره بالا اوردم بهترم ولی از ترس دارم سکته میکنم دست و پام میلرزه وایسادم یک ساعت دیگه بشه زن ...

علائمت بیشتر به استرس میخوره تا مسمومیت

حس خفگی نداری

فقط بالا میاری و نگرانی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممنونم اول که گرفتگی بینی داشتم چون به تازگی عمل کردم اسپری زدم درست شد بعد مدام گاز معده که ب ...

سرگیجه چطور؟ دست و پاهات سرد نشده؟ بعد از اینکه بالا اوردی حالت بهتر شده یا هنوزم همونجور هستی؟

اگه به اندازه جوشوندیش و تاریخ انقضا داشته که نباید مسموم بشی..بعدم دختر خوب کی شب ماهی می خوره اونم تن ماهی..شب طبع سردی داره و ماهی  و تن‌هم سرده..علاوه بر اون تن ماهی چربه و روی هاضمه منم تاثیر بدی داره..برو دکتر..ابجوش نباتم بخور سردیت بر طرف شه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
علائمت بیشتر به استرس میخوره تا مسمومیتحس خفگی نداریفقط بالا میاری و نگرانی

اخه کاملا خوب بودم کامل کامل 

رفتم مسواک زدم یه کیوی خوردم و یه نارنگی یک هو یه دردی عجیبی گرفت شکمم و بالا اوردم

سرگیجه چطور؟ دست و پاهات سرد نشده؟ بعد از اینکه بالا اوردی حالت بهتر شده یا هنوزم همونجور هستی؟

عزیزم من انقد آدم ترسویی هستم که با کوچکترین چیز حالم بد میشه تا چند دقیقه پیش گفتم دیگه دارم میمیرم 

ولی الان بهترم

اگه به اندازه جوشوندیش و تاریخ انقضا داشته که نباید مسموم بشی..بعدم دختر خوب کی شب ماهی می خوره اونم ...

تاریخ تا ۱۴۰۵داشت و اینکه الان یادم اومد که حداقل نیم ساعت جوشوندم پس چرا هی گاز معده دارم و طعم تن ماهی میده😭😭😭😭😭من عذر میخوام حالتون رو بهم زدم

اخه کاملا خوب بودم کامل کامل رفتم مسواک زدم یه کیوی خوردم و یه نارنگی یک هو یه دردی عجیبی گرفت شکمم ...

اوه اوه..کیوی و تن‌ماهی روی تن ماهی..شک ندارم سردیت کرده..ممکنه رو دل هم کرده باشی..همین حالا ناشتا سر دلتو بمال..این طوری..از زیر جناق سینه دستتو بکش به سمت راست شکمت..چند بار این کار رو بکن...بعدم ۳۶ بار در جهت حرکت عقربه های ساعت و ۳۶ بار خلافش شکمتو تو ناحیه دور ناف ماساژ بده..نبات داغ درست کن بخور..گل گاو زبون با نبات.یا ابجوش نبات..

اوه اوه..کیوی و تن‌ماهی روی تن ماهی..شک ندارم سردیت کرده..ممکنه رو دل هم کرده باشی..همین حالا ناشتا ...

ببین از شناختی که از خودم دارم😭تا فردا اگه خدا بخواد چیزی نباشه من در هر حال سکته رو زدم الان میترسم حتی بخوابم از دیشب نخوابیدم میگم نکنه تو خواب بمیرم

اوه اوه..کیوی و تن‌ماهی روی تن ماهی..شک ندارم سردیت کرده..ممکنه رو دل هم کرده باشی..همین حالا ناشتا ...

اابته قبل ار خوردن این نباتها یه کمی نمکم بریز تو دستت مز مزه کن

تاریخ تا ۱۴۰۵داشت و اینکه الان یادم اومد که حداقل نیم ساعت جوشوندم پس چرا هی گاز معده دارم و طعم تن ...

نترس عزیزدلم ، اول از همه اروم باش ،تاریخ داشته و جوشوندیش پس بوتولیسمش غیرفعال بوده ، چربی تن ماهی زیاده و سنگینه، طبعشم سرده ، چای نبات غلیظ بخور اول از همه ، احتمال زیاد خوب میشی اما باز هم حضوری برو اورژانس ، ممکنه واکنش آلرژیک هم باشه