2777
2789
عنوان

بدبخت شدم مسمویت با تن ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 6727 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در بسیاری از مسمومیت های غذایی بعد از آرام گرفتن معده، می توان با مصرف مایعات فراوان و غذاهای سفت مانند موز، سیب زمینی آب پز، کته با ماست و… بیماری را در منزل درمان نمود. اما در مورد مسمومیت تن ماهی کمی مساله فرق می کند و بیمار مبتلا حتما و قطعا باید به دکتر مراجعه کرده و دارو دریافت کند.

اول اینکه از دادن نوشیدنی هایی همچون شیر و کافئین به بیمار خودداری کنید. زیرا منجر به بدتر شدن حال وی می شود. سپس چنان چه بیمار هنوز توانایی لازم را داشته و دچار فلج اعضا نشده است ازاو بخواهید که استفراغ کند. این کار باعث می شود باقی مانده تن ماهی های موجود در معده از آن خارج شود. می توانید از بیمار بخواهید انگشت را به ته دهان خود فرو برده و سعی بر استفراغ کند.

بیماری که به مسمومیت با تن ماهی مبتلا شده به احتمال زیاد دچار عارضه های تنفسی می شود. بنابراین توصیه می شود تا رسیدن به دکتر، لباس هایش را سبک کرده و او را در معرض هوای تازه قرار دهید. در نهایت با اورژانس تماس گرفته و یا خودتان بیمار را به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل کنید.

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم من خیلی امروز کیوی خوردم چهار پنج تا بزرگ امکان داره این حالم از اون باشه؟

الان حالت چطوره؟ دردی داری؟ حست چطوریه؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

جوشوندی،؟بعد یا قبلش چی خوردی شاید اون نیس

نمیدونه😐😐😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یادت نمیاد تن ماهی رو جوشوندی یا نه؟؟ ،تاریخ انقضاشو چک کردی؟ چه عجیب غریبین شماها، تن ماهی اگر نجوش ...

عزیزم جوشوندم میگم نمیدونم یه رب جوشوندم یا بیست دقیقه چرا متوجه حرفم نشدین میگم من کلا فوبیا دارم همیشه بارها به دلایل مختلف رفتیم دکتر و هیچی نبود الان بگمم چون شوهرم اعلائمی نداره میکه هر چی علائمم داری از ترسته

مشکل اینه که هردومونم نفسمون گرفت امشب منتهی شوهرم همیشه همینه منم دماغمو به تازگی عمل کردم😭

سریع برو دکتر خیلی سریع!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم من خیلی امروز کیوی خوردم چهار پنج تا بزرگ امکان داره این حالم از اون باشه؟

کیوی کلا معده درد میده ترش میندازه فقط سردی کردی تو زمستون تن ماهی خوردی یه آویشن بجوشون کل معده تو تا روده میشوره و مسکن نباتم بنداز . بیا بگو چطور وضعت 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

مسمومیت با تن ماهی یا بوتولیسم بیماری ترسناکی است که شاید بسیاری کابوس آن را داشته باشند. زیرا تصور عام بر آن است که بوتولیسم صد در صد کشنده است. اما در واقع چنین نیست. اگر تن ماهی مصرف کرده اید و متوجه شدید خدای نکرده شما یا یکی از اطرافیان دچار علائم این نوع مسمومیت شده اید پیش از هر چیز خونسردی خود را حفظ کنید. همانطور که گفته شد چند اقدام اولیه ساده انجام دهید. سپس حتما به پزشک یا مراکز درمانی مراجعه کرده و تحت هیچ شرایطی برای این بیماری خود درمانی نکنید.

الان حالت چطوره؟ دردی داری؟ حست چطوریه؟

الان دوباره بالا اوردم بهترم ولی از ترس دارم سکته میکنم دست و پام میلرزه وایسادم یک ساعت دیگه بشه زنگ بزنم برادرشوهرم اون به شوهرم بگه گوش میکنه حرفشو

عزیزم جوشوندم میگم نمیدونم یه رب جوشوندم یا بیست دقیقه چرا متوجه حرفم نشدین میگم من کلا فوبیا دارم ه ...

الان علائمت چیه؟ آروم باش ،بهم بگو دقیقا چه حالتی داری،من پزشکم میتونم کمکت کنم