2777
2789
عنوان

بدبخت شدم مسمویت با تن ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 6727 بازدید | 99 پست
😐😐😐😐😐😐

بخدا منم هنگم از دستش 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن هر چی خوردی رو بالا بیاری 

زنگ بزن اورژانس برس

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عمرا دلم بیاد چیهچرا مثل بچه ها رفتار میکنیشوهرت بیدارکن بگو حالم بده بریم درمانگاهدیگه سناریو مینوی ...

بابا نمیاد بخدا میدونم نمیاد چون هزار بار اینجوری شده و آخرش هیچی نبوده فک میکنه همه علائمم از ترسه

علائم مسمومیت با تن ماهی در بازه زمانی ۱۸ تا ۳۶ ساعت بروز می کند. اما در مواردی نیز مشاهده شده که علائم بین ۶ ساعت تا حتی ۶ روز نیز خود را نشان داده اند. اولین علامت بارزی که می توان برای این نوع مسمویت برشمرد صدای تو دماغی است. یعنی صدای بیمار به گونه ای است که انگار بینی اش گرفته و نمی تواند به خوبی نفس بکشد.

اگر چنان چه به گرفتگی و صدای تو دماغی توجه نشود و یا اینکه به اندازه ای نباشد که نظر کسی را جلب کند به تدریج نشانه های دیگری نیز ظاهر می گردد. از دیگر علائم مسمومیت با تن ماهی می توان به تاری دید، دوبینی، افتادگی پلک ها، فلج اعضا، مشکل بلع حتی برای آب دهان و مشکلات تنفسی اشاره نمود. اشکال در تنفس ممکن است به اندازه ای باشد که شخص مبتلا حتی به تنهایی قادر به تنفس نبوده و نیاز به کپسول اکسیژن داشته باشد.

بنابراین اگر تن ماهی خورده و پس از آن این علائم را حتی چند روز بعد مشاهده کردید به احتمال زیاد دچار مسمومیت بوتولیسم شده و باید برای درمان آن اقدام کنید. توجه داشته باشید برای درمان این مسمومیت از خود درمانی یا به اصطلاح عامیانه تر، مادر درمانی خودداری کنید. تنها راه عاقلانه آن است که یک سری اقدامات درمانی اولیه انجام داده و سپس راهی دکتر شوید.

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یادت نمیاد تن ماهی رو جوشوندی یا نه؟؟ ،تاریخ انقضاشو چک کردی؟ چه عجیب غریبین شماها، تن ماهی اگر نجوشونی سم بوتولیسمش ازاد میشه ، به جای سرچ کردن توی گوگل برو اورژانس ،همسرتم بیدار کن با هم برین

جوشوندی،؟

بعد یا قبلش چی خوردی شاید اون نیس

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
علائم مسمومیت با تن ماهی در بازه زمانی ۱۸ تا ۳۶ ساعت بروز می کند. اما در مواردی نیز مشاهده شده که عل ...

مشکل اینه که هردومونم نفسمون گرفت امشب منتهی شوهرم همیشه همینه منم دماغمو به تازگی عمل کردم😭