الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه فقط تو اینترنت سرچ کردم گرفتن دماغ اولین علائمشه که هردومون داشتیم منتهی من انقد فوبیای مریضی دار ...
الان من حس میکنمشما بیشتر ترسیدی ولی بحث سلامتیته عزیزم به نظرم حتما برو اورژانس.ولی من شتیدم مسمومیت تن ماهی زود نشون میده خودشو و بیشتر حالت خفگی دست میده به ادم.یکی از اشناهامون شده بود.مال شما خیلی ساعت گذشته ازش
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
تنها برم ؟شوهرمو بزارم تنها برم عمرا دلم بیاد اگه بخواد چیزیمون بشه منم بشه چون میدونم عمرا حرفم رو ...
وااااااا، بیدارشون کن با هم برررین
اگه مشکل جدی ای باشه شما بری و برای شوهرت اتفاقی بیافته چی؟! خواب ارزششو داره ینی؟!
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇