2821
2789
عنوان

شوینده سراوی🫠

15110 بازدید | 35 پست

دوستان شوینده سراوی مناسب پوست نرمال تا چرب اش که ملایم هست و ابرسان و سرامید داره و اصل خریدم برا اولین بار زدم یکم پوستم سوزش داشت طبیعیه آیا؟ برا همه همینجوره؟ آخه ملایمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من استفاده نکردم ولی بهتر هر محصول پوستی کم کم وارد روتین روزانه بشه اولش  مصرف  هفتگی روز درمیون بعدش روزانه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

وا شعار معروف این برند اینک بددشستن سوزن نداره

و پوست احساس خشکی نمیکنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وا شعار معروف این برند اینک بددشستن سوزن ندارهو پوست احساس خشکی نمیکنه

پوستم احساس خشکی و‌کشیدگی نکرد واین عالی بود حتی کمی روشن تر کرد من پوستم دهدیراته اس ولی نمیدونم چرا

از سراوی شوینده مدل ابرسانیش رو بخر روش زده hydrating این از بقیش بهتره

اخه اینم ملایم و دارای ابرسان و سرامید برا تقویت پوسته منم پوستم چرب دهیدراته اس و خریدمش

پوستم احساس خشکی و‌کشیدگی نکرد واین عالی بود حتی کمی روشن تر کرد من پوستم دهدیراته اس ولی نمیدونم چر ...

مطمئنی اصله؟

از کجا گرفتی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اخه اینم ملایم و دارای ابرسان و سرامید برا تقویت پوسته منم پوستم چرب دهیدراته اس و خریدمش

شاید پوستت حساس اما این مدل رو که بهت گفتم اگر دوست داشتی امتحان کن نتیجه اش خیلی بهتره راستش

آنلاین شاپ یلدا اره اصل همه چی چک کردم

قبلا شویندت چی بود؟

شاید چون اولین بار استفاده کردی پوستت واکنش نشون داده‌ 

قبلا شویندت چی بود؟شاید چون اولین بار استفاده کردی پوستت واکنش نشون داده‌

من دوماه شوینده استفاده نکردم ‌. قبلی هک کلین بیوتی بود بشدت قوی بود کنارش گذاشتم

من دوماه شوینده استفاده نکردم ‌. قبلی هک کلین بیوتی بود بشدت قوی بود کنارش گذاشتم

نشنیدم

همون واکنش پوسته فک کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز