2777
2789
عنوان

شوینده سراوی🫠

6913 بازدید | 28 پست

دوستان شوینده سراوی مناسب پوست نرمال تا چرب اش که ملایم هست و ابرسان و سرامید داره و اصل خریدم برا اولین بار زدم یکم پوستم سوزش داشت طبیعیه آیا؟ برا همه همینجوره؟ آخه ملایمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده نکردم ولی بهتر هر محصول پوستی کم کم وارد روتین روزانه بشه اولش  مصرف  هفتگی روز درمیون بعدش روزانه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

وا شعار معروف این برند اینک بددشستن سوزن نداره

و پوست احساس خشکی نمیکنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وا شعار معروف این برند اینک بددشستن سوزن ندارهو پوست احساس خشکی نمیکنه

پوستم احساس خشکی و‌کشیدگی نکرد واین عالی بود حتی کمی روشن تر کرد من پوستم دهدیراته اس ولی نمیدونم چرا

پوستم احساس خشکی و‌کشیدگی نکرد واین عالی بود حتی کمی روشن تر کرد من پوستم دهدیراته اس ولی نمیدونم چر ...

مطمئنی اصله؟

از کجا گرفتی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اخه اینم ملایم و دارای ابرسان و سرامید برا تقویت پوسته منم پوستم چرب دهیدراته اس و خریدمش

شاید پوستت حساس اما این مدل رو که بهت گفتم اگر دوست داشتی امتحان کن نتیجه اش خیلی بهتره راستش

❤️❤️❤️خدایا شکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️

آنلاین شاپ یلدا اره اصل همه چی چک کردم

قبلا شویندت چی بود؟

شاید چون اولین بار استفاده کردی پوستت واکنش نشون داده‌ 

من دوماه شوینده استفاده نکردم ‌. قبلی هک کلین بیوتی بود بشدت قوی بود کنارش گذاشتم

نشنیدم

همون واکنش پوسته فک کنم